myslím,že pan Rakušan velice rychle vyrostl a už se vidí budoucím premiérem
Je to šedá eminence politiky, plíživě získává voliče koaličních partnerů a zadělává si na slušný výsledek ve volbách.Kdo si nevšiml,jak elegantně opustil titulní stránky a nyní pracuje takřka v utajení,je slepý,nebo naivní.Dělá stejnou levárnu,jako v případu Pirátů.
Hodně toho víme, na každého něco máme, ale drželi jsme ústa, protože jsme byli ve vládě. Teď už ve vládě nejsme, někdo nám rozkopal bábovičky a tak budeme mluvit. Vaši Piráti ....
Myslím, že když začnou mluvit, tak mohou nějaké procento navrch získat!
Není čemu se divit. Mají Rakušanovi co vracet! Nevyplácí se zapomínat, že žádný strom neroste do nebe.
Je to křivák bez skrupulí a zaslouží si to vyžrat !
PIRÁTI - n e z o u f e j t e - klan pod názvem STAN je na pochodu a brzy podrazí i ostatní.
Takže nebudete sami.To víte soustředit se na ukázaného nepřítele plnou nenávistí omezuje rozhled.
Přesné !
Jen ať se podřežou navzájem! Nikoho z téhle skvadry nebude škoda. Do sebe, hoši a děvčata, a naostro! A na kameru, ať pochopí i ten nejoddanější volič, co jste za svoloč!
Pěkně napsáno.
Piráti? Jako všichni ostatní, plná ústa lumpáren, podrazů, špíny... u těch kteří vládnou. Když se však dostanou k lizu, zaplní si jím ústa natolik, že vidí vše jen růžově. Zkrátka stejní jako celá současná politická scéna.
S čím kdo zachází, s tím také schází.
Takže tři roky to vše tolerovali, a v sočasné době proti tomu budou hrdinně bojovat? Jak šlechetné. " Zabili jste mi strýčka, tak tady máte přes hubu. " Jsou to Švejci.
Dobrý postřeh. Mám stejný pocit, že to Piráti STANíkům a hlavně kuliočkovi vrátí i s úrokama, to kroužkování. Jim stačí jen naznačit problém a novináři to již dotáhnou do zdárného konce. Dalším cílem bude dle mého neustálé poukazování na neřešení konkrétních problémů obyčejných lidí, na jejichž řešení zbytek čtyřkolky nemá potenciál, jen plány, sliby. Odvoláním Bartoše si profesor zadělal na pořádný bolehlav, asi nepředpokládal, že to položí ve vyšším zájmu za rok se vrátit čistí, nezatížení zbytkem neschopné vlády.
Podobně , jako to nedomyslela MPA s tou nominací Kalouska do Bruselu, mohla se jej elegantně zbavit na naší politické scéně. Ale u ní mě to nepřekvapuje, prostě na velkou kombinaci s výhledem do budoucna prostě nemá.
A že to čtyřkolka bude mít těch 12 měsíců pěkně horké již ví, ale nic podstatného s tím již nenadělá, to prozatím nechápe. Profesor se jen přihlouple usmívá a vymýšlí plány. Kuliočko je nezvykle tiše, Jurečka neobhájí post předsedy /můj názor, nikomu jej nevnucuji/ a o MPA se nemá cenu zmyňovat.
Tak jim přejme, ať si to /ne/vládnutí jaksepatří užijí, dokud to jde!
Babišova třikolka: KSČ a ČSSD. Poslední na to doplatila, byla z nich nejlepší. Od Babiše jsem nic nedostala. Jans Malácová nám dala tzv.rouškovné 3 tisice a před Vanoci dalších 5 tisic. Když Danuše Nerudová? Předsedkyně komise pro spravedlivé důchody a nejnizší důchod 10 tisíc, tak tehdejší premiér Babiš a tehdeejší ministryné Schilerová ji zamítli..Teď tzv. Jureckova "reforma důchodů" s drastickým sniženim valoorizace důchodů zrovna Babiš a Schillerová tvrdí že tzv.reformu až vyhhrají volby ji zruší.. Ne všichni senioři ztratili paměť !
Piráti v českém prostředí by měli být podle mého výhradńě v opozici, protože ostatní vládní většina je vždy převálcujedo stavu nepotřebnosti, často zesměšněním, Obbranou zachovávající smysl pirátství jsou ščpičky, co prosazují jen principy ideologie než podplácení pirátských špiček funkcemi.
Proto potíže prosadit některý atypický pirátský názor vede k tomu, že Piráti jako politická síla ve vyspělých demojraciích neexistují a zvlášte níkde neexistjí jako vládní(!) strana , kromě jen u politologicky podivnýcn Čechů, Jako pověstné české špecifíkum.
Pustně nás na ně !!! Asi Od Bartoše po Richterovou, A ta pozice bude jen prý přátelská,( staré přátelství nerezaví) a což nějaký ten nový Foala bude potřebova Pitáty k voilbácm a hlavně k premiérství.