Už se perou?Hříbeček má taky máslo na hlavě.Bohužel hrabivost je prokletí světa.
Tak asi vyplavou napovrch další špinavé kšefty našich skvělých politiků, kteří šli do politiky právě kvůli těmto špinavým kšeftům a královsky placeným flekům. Jenom do nich. Ať lidé vědí co volí.
Tak Piráti, jen na něj. Napráskejte ho. On si myslí, že je nedotknutelný a vše, včetně dozimetru, co bylo před jeho zvolením je již zapomenuto nebo zameteno.
No vypadá to, že se voda začíná vařit.
Zajímavé je odkud byli ve vládě tak bylo vše pořádku a teď se chtějí rozpovídal co se tam za jejich asistence dělo
jen ať povídaji
Za pár měsíců stejně půjde ale co za tu dobu napáchali to se bude dlouho spravovat no jo volili jste je tak si to vyže.
.... rte 🙋🙋😱😱
Neštěstí je, že žr-át to budou všichni. Bohužel i Ti, kteří je nevolili.
No dobrá, Piráti, tak já Vás na ně pustím ještě jednou. Ale tentokrát pořádně. Trhejte!!
Jak vzletné je bývalé přátelství od tisíce partajníků kdy dostali křesla. Neni to vlastně humorné?
Rakušane, Rakušane do roka a do dne!
Nevím přesně kdy jsou další volby a hledat se mi to nechce, ale řekl bych že to cca tak vychází 🙂
Ačkoliv Piráti nejsou můj šálek kávy, je nutné prověřit pana Rakušana a dozimetr. Je to neschopný ministr vnitra a zřejmě účelově si prosadil funkci ministra vnitra.