1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Už se perou?Hříbeček má taky máslo na hlavě.Bohužel hrabivost je prokletí světa.

6
Před 7 měsíci

Tak asi vyplavou napovrch další špinavé kšefty našich skvělých politiků, kteří šli do politiky právě kvůli těmto špinavým kšeftům a královsky placeným flekům. Jenom do nich. Ať lidé vědí co volí.

17
Před 7 měsíci

Tak Piráti, jen na něj. Napráskejte ho. On si myslí, že je nedotknutelný a vše, včetně dozimetru, co bylo před jeho zvolením je již zapomenuto nebo zameteno.

29
Před 7 měsíci

No vypadá to, že se voda začíná vařit.

74
Před 7 měsíciUpraveno

Zajímavé je odkud byli ve vládě tak bylo vše pořádku a teď se chtějí rozpovídal co se tam za jejich asistence dělo

11
Před 7 měsíci
Schmiedt Karel

jen ať povídaji

Před 7 měsíci

Za pár měsíců stejně půjde ale co za tu dobu napáchali to se bude dlouho spravovat no jo volili jste je tak si to vyže.

.... rte 🙋🙋😱😱

14
Před 7 měsíci
Miroslav Janoušek

Neštěstí je, že žr-át to budou všichni. Bohužel i Ti, kteří je nevolili.

8
Před 7 měsíci

No dobrá, Piráti, tak já Vás na ně pustím ještě jednou. Ale tentokrát pořádně. Trhejte!!

37
Před 7 měsíci

Jak vzletné je bývalé přátelství od tisíce partajníků kdy dostali křesla. Neni to vlastně humorné?

42
Před 7 měsíci

Rakušane, Rakušane do roka a do dne!

30
Před 7 měsíci
Petr Vačkář

Nevím přesně kdy jsou další volby a hledat se mi to nechce, ale řekl bych že to cca tak vychází 🙂

3
Před 7 měsíci

Ačkoliv Piráti nejsou můj šálek kávy, je nutné prověřit pana Rakušana a dozimetr. Je to neschopný ministr vnitra a zřejmě účelově si prosadil funkci ministra vnitra.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt