Jé to by mne bavilo, kdyby se Pirátům podařilo uzemnit Rakušana. To by "už se perou", mělo smysl a šťávu.
Jestli ho jen trochu setřou, já je snad budu volit. Stejně teď není volit moc koho. Ale jestli se Hřib stane jejich velitelem tak to ne. To je pro mne nepřijatelné. To je stejný vychca---ra a prospěchár jako Rakušan. To co vyvádí na Magistrátu je taky dost nestravitelné, takže mu je potřeba vystavit stopku do dalšího šplhu v politice. Pokud, ale nepřijdou s něčím konkretním a budou jen ublíženě blekovat, to jedna paní povídala. Bude je mít Rakušan na lopatě a preference jim budou jen klesat a kdo ví, jestli se nedostanou i pod těch 5%. Ale kdokoliv Rakušana setře má moje sympatie. Už jen za to jeho vychvalování mikračniho paktu a nebetyčného lhaní. Přitom o tom věděl prdlajs a ani si to neráčil nějak prostudovat. Bezcharakterní nemorální Jurečka se snad už odrovná sám, hlavně když si ho znovu zvolí za předsedu. To už fakt bude čirý stranický masochismus. Hlavně když ještě vymyslí další plajchárnu státní kasy, komu zase přidat.
Nejen Rakušana, ale všechny, at vyjde najevo, jak tato hrozná vláda pracuje? Pro lidi ne, pro sebe hlavně a jejich kamarády.
Piráti se tváří, jako by do vlády ad hoc nasadili trojského koně, Ivana Bartoše, který přinesl informace o všech špatnostech přímo z centra dění a ty budou nyní zužitkovány ve prospěch lidu. Jak jinak si představit, že Piráti budou účinnější opozici vládě? Jenže pravda je taková, že Ivan Bartoš a další dva se na práci kabinetu spolupodíleli. To by potom Piráti museli cílit s onou kritikou i do vlastních řad. A to se nestane.
Myslím, že i za tu cenu to udělají. Pomsta je sladká...
Pozor..když do toho říznou bude střákat sídlo...
Leda tak sádlo z Dostálové,Schillerové,Juchelku aj.
Tet nastane řez o koryta piráti už nemají žádné zábrany
Ale mají. Mají náměstky na ministerstvem, v radách různých bank, státních firem a prostě na to, kolik jich je je stát nepomerne slušně živí. Včera mě pobavil na TV Prima News T. Okamura, který navrhoval pro poslance a senatory plat kolem 50 tis, o něco vyšší než průměrnou mzdu v ČR. To by jste viděli ten uprk z politiky a nebo ještě větší kradeni státního majetku. Piráti podle mě podobné jako Věci veřejné končí, ta stávající garnitura se přiliž namočila s touto mocí petikolky a lidi je nechtějí. Toť můj názor.
No, určitě na něj něco mají, protože ten slizoun a kluzký had v jedné osobě se ani moc nevymezoval proti bukanýrům po sesazení jejich guru, řečnil, jak mu je líto, že odcházejí a nebude vadit, když ostatní zůstanou...ale ihned chňapnul po volných místech jako pitbul. Nemohu si pomoci, ale mě se jeví jako křivák...no, něco z toho vyleze.
Křivák to slabé je slovo
Piráty obrovsky STAN podrazil ve volbách kroužkováním. I když jim zbyli čtyři členové v parlamentu a dostali péčí SPOLU tři ministerstva, podraz se nezapomíná. A Rakušan, malý politik z Kolína, příliš vyrostl jako ministr vnitra, aniž za sebou zametl "Dozimetr". A to se také nezApomíná. Takže se máme na co těšit.
Dozimetr,dozimetr myslíte se spoluúčastí Vildumetzové?
Stejně ale fandím době, kdy se piráti za své činy houpali na konopných lanech na ráhnech lodí. P.S. - za ty lumpárny a levárny by si to zasloužili i ti současní Piráti
Správně. Každý pirát má mít své kvalitní ráhno.
Je jen otázkou času než Kuliočko namydlí schody Fijaličenkovi. I když se navenek tváří jako nejlepší kamarádi.. 😂
To každopádně, protože Rakušan je největší levák.
Rakušanova meta je premiérské křeslo, všechny kauzy zapadly pod koberec, stále si umetá pěšinku vzhůru, pomalu, ale velice systematicky. Jeho ctižádostivost je nebetyčná. Bylo by dobré, kdyby se voličům otevřeli oči. Možná k tomu Piráti, kteří mu posloužili jako žebřík k moci, když se jim po zádech vydral nahoru a je zašlapal, pomohou.
Rakušan premiérem?!
No tak to s námi pan Bůh a zlé pryč!
No by byla ČR jak v té hlášce z filmu Tajemný hrad v Karpatech:
"A je to v pérdeli pane Hrábě"
Né jen Rakušan ale všichni od valů.