1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Okamura byl nechutný a místo věcné diskuse mlel dokola své populistické mantry mimo téma, Schillerová byla totálně mimo a Špidla vzpomínal na to, jací byli oni úžasní. Soukup nepřipravený a zmatený. Konečná tradičně arogantní. Jurečka a Rakušan byli naopak v pohodě.

23
Před 6 měsíciUpraveno

.,.,Byl vždy v první řadě a nepořizoval selfie a nedělal si PR".... Tak to jste se střelila do nohy "Paví královno "😀😀😀

A to PR mu udělali místní občané sami,jak jsem je poslouchal.Tvrdil,že je to" zbytečná panika a voda jim poteče jen z kohoutků"!!!Ano ,prostě ANO, přece nedopustíme, že by politický rival ,mohl mít pravdu, že?😟

Někde se stala chybka kterou odnesli obyvatelé Krnova když mu věřili.😟

20
Před 6 měsíci
Petr Páleník

Proč vám není jedno, kdo se s kým fotí. A ověřte si, kdo mluvil o vodě z kohoutků první. A ta poslední věta je nejapný vtip, který se do nešťastné události vůbec nehodí.

Před 6 měsíci

Pochválím paní Konečnou, bojuje za nás všechny Čechy! Stejně tak pan Okamura, je věcný, bojovný, nedopustil, aby lidé byli ponižovaní finančně kvůli podpoře Ukrajinců, nákupy zbraní pro pokračující válku! Ti, co se odklonili od občanů a odsouhlasili finanční podporu pro Ukrajinu, na úkor nás všech lidí, nevolím! Proč poslanci, kteří souhlasili s podporou Ukrajiny, nebojovali pro ukončení války s domluvou dvou států, které se rozdělily a nevyřešily mezi sebou které území má komu patřit? To bych považovala za férové a správné. Ta válka není naše, jak nám vnucoval premiér Fiala jeho myšlenku, že jsme ve válce! Notorický lhář, který nerozumí žádné odbornosti, nesmí zastupovat Český stát! Jsem zvědavá až bude muset vláda odhalit všechny špinavé karty na stůl, kolika penězi nás zadlužila? Pokud získá ještě miliardy Kč od EU, na co je použije a budeme i ty splácet?

42
Před 6 měsíci
Dana Svobodová

Zeptejte se paní Konečné, co by se stalo tomu, kdo by si jako ona byl dovolil za vlády komunistů jejich vládu kritizovat. Za mne určitě Konečná nebojuje, ještě mám u komoušů dost peněz za to, když nám chtěli v r. 1986 zabrat rodinný dům. A když tak popište jak byste přesvědčila toho ruského gaunera Putina, aby neničil a nezabíjel na Ukrajině.

25
Před 6 měsíci

Superdebata neřešila úkoly, které čekají kraje,soustředila se hlavně na aktuální povodně.Za mě nejslabším účastníkem byl Pirát Bartoš,jeho odpovědi jasně ukázaly ,že je v obrovské nepohodě .Opravdu je to špatný ministr , který neví,která bije.

69
Před 6 měsíci

Top 09 přijdou fráze paní Pekárové velmi draze.Stranu která bojuje o přežití musí reprezentovat lidé myšlénkově movití.

51
Před 6 měsíci
Zdeněk Kuliha

Myšlénkově tak byli jiní :-D

Před 6 měsíci

Krom divného škubání to dával na pána.

Bartoš nejslabší a vnitro opět vše prezentovalo s arogantním jizlivym úsměvem v koutku jako vždy.

45
Před 6 měsíci

A nejvíc jsem se bavila, když tam naběhla komunistka, ječení, urážení, nechutná to osoba, no prostě typická komunistka, ježí se mi z nich vlasy.

43
Před 6 měsíci
Alena Matoušková

Konečná byla jako politik jednoznačně nejschopnější. Druhá věc je praktické využití. Ale umí lidi jednoznačně zaujmout a má u nás velkou budoucnost.

6
Před 6 měsíci

Četl jsem článek pozorně ale jeho titulek je úmyslnně zavádějící, Soukup se zhostil svého úkolu zcela věcně na rozdíl od Špidlíka kterej neřekl téměř nic, Zerzoň by si měl opakovat význam slov

7
Před 6 měsíci
Jan Kozler

A proč si myslíte, že Váš názor je ten jediný, světový....

Před 6 měsíci

Trochu nechápu ten titulek, který dělá ze Soukupa outsidera, ale v článku je naprostý opak.

37
Před 6 měsíci
Jiří Doležal

To je typický psychologický záměr. V první řadě někoho onálepkovat a tím ho vlastně poslat před čtenáři za pomyslnou čáru. Řada lidí si totiž přečte jen nadpis a řekne si no jo to je nějaký jouda ten tam nic nepředvedl.

Média mají největší moc manipulovat s davy a jejich majitelé si to uvědomují a uvědomují si to i ti co je v zákulisí sponzorují.

20
Před 6 měsíci

To byla debata do voleb vedení státu. 🤦. Ne kraje a senátu. Komedie nad komedie. A trapnost přísahy jen potvrdila je jejich neviditelnost 🤦

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt