1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 27 dny

Na zápas jsem včera koukal. Slováci makali celý zápas bohužel kvalita nebyla na jejich straně. Ale rozhodně si podle mne nezaslouží aby na ně fanoušci takto nadávali. Prostě tato generace není tak silná, s tím je zapotřebí se smířit, na druhou stranu Slovenská 18-náctka skončila před měsícem na MS lépe než ta Česká:-)

42
Před 27 dny
Jan Masek

Už se nepamatuju,kdy na nějakém větším šampionátu něco,,velkého" předvedli. A pokud mladíci o kterých píšete budou mít přístup k reprezentaci jako současná garnitura,tak se to určitě nezlepší. Je to škoda Slovensku bych návrat mezi špičku moc přál.

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 27 dny

Fico už domlouvá pohár míru...Rusko, Bělorusko, Čína, Slovensko a budou hrát o medaile...😉

68
Před 27 dny
Honza Laurich

A Severni Korea.....

20
Před 28 dny

Chápu že z NHL nikdo nepřijel co kdyby náhodou vyhráli a museli na Hrad nebo nedej bože k premiérovi. Na druhou stranu třeba Fico přiveze z Moskvy nějaký posily.

99
Před 27 dny
Tom Průša

Tak to byl tedy ale hodne trapnej a ubohej prispevek. Vy se pane Pruso radsi soustredte na to cesky moralni bahno, na ty nase podvodniky,lhare, manipulatory a dezinformatory, pocinaje tim slintou z hradu pokracujice pres toho lhare, podvodnika a poskoka v cele parlamentu.

129
Před 28 dny

Neprijelo asi 20 hraču. Ať mi náhodou nikdo nerika že to nesouvisi s ficovou vládou a vlezdoprdelovani Rusku.

77
Miloš Juriga

Člověče vzpamatujte se!

25
Před 27 dny

Nevím proč montujete politiku do hokeje. To si snad nezaslouží.

44
Před 27 dnyUpraveno
Karel Šíma

Politika je součást každého sportu a vždy to tak bylo. Říkat, že to tam nepatří je buď nevědomost nebo lhaní.

Faktem je, že jim nepřijelo opravdu hodně hráčů a i když to ani jeden z nich neřekl napřímo, nejspíše nechtějí reprezentovat to, čím Slovensko dnes je.

Přijde mi to podobné, jako když So Dánska přijedou Američané po tom, co trumpeta neustále prohlašuje, že jim chce ukrást Grónsko. Také tam prostě nebudou oblíbení a to kvůli politice, ale prostě reprezentují zem, která se takto chová.

39
Před 27 dny

Slováci hráli na co měli, Švédové navíc měli vynikající den a formu.

Hodnotit však výkon Slováků po prvním zápase je vyslovený amatérismus. Rovněž tak odsudky Slafkovského jsou poněkud přehnané, pokud mu zaměstnavatel účast nedoporučí, nemusí mu ji ani zakázat, tak prostě hráč nejede....

6
Před 27 dny

... a hlavně, hala byla opět přetopená,jako v Ostravě. Je třeba napsat pravdu! slovákům někdo neustále škodí,hází klacky a konáry pod jejich hrdé nohy! Jinak by měli už 31 titulů MS.

Apeluju na všechny,ruce pryč od rozvojového slovenska.

13
Před 27 dny
Václav Brzoň

🦄

Před 27 dny

Tohle je článek sesmolený umělou inteligenci, nebo chorým mozkem. Tohle normální člověk napsat nemůže. Nejhorší článek co jsem dnes četl

30
Před 27 dny
Jiří Mrva

to jste jich asi moc nečetl 😁

7
Před 27 dny

Kdo by jel za Ficův proruský režim reprezentovat? Nedivím se jim.

49
Před 27 dny
Strom

Za to naši mají v zádech oporu prezidenta na přilbě jedničky brankáře..Ale on byl dlouho v zámoří...tak se nebude rozptylovat věcmi co s hokejem nesouvisí a soustředí se spíš na svůj výkon...

22
Před 27 dny

Když kouknete na tozpis, přes pul hráčů jsou průměrní hokejisté české extraligy nakombinované zbytkem Slováků. Je to takový hodně špatný 1.ligový B tým Česka…

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt