1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Zjistila jsem že když děti vyrůstají v takzvané bídě, zažijí že máma má málo peněz. Jsou vděčnější, než děti co dostávají vše. Dcera si našla sama brigádu, ale skončila tam kvůli nějakému nedorozumění, dcera je ten typ co si nenechá kálet na hlavu. Vše hned vyřeší a urovná. Nyní sice nemá brigádu ale není naučená aby přišla a mami dej mi. Maximálně dostává na svačinky a pití. Dcera ví jak si i vy dělat nějakou korunku nebo jak získat, knížky které má delší dobu přečtené, prodá za nižší cenu, která odpovídá i stavu knížek.

9
Před 1 měsícem

Také bych nenechal dělat své dítě pomocnou sílu v kuchyni, pokojskou nebo zahradníka. Brigády jsou prospěšné, ale kromě peněz, bych asi chtěl, aby se něco přiučily. A né, aby se naučily dostavit se včas a plnit přidělené úkoly.

35
Před 1 měsícem
Bohuslav Mraček

A víte pane Mračku, že naučit se dostavit včas a plnit přidělené úkoly je to možná nejdůležitější, co se děti mají naučit?

67
Před 1 měsícem

Přijde na to, kde se ta práce nachází a jestli student stihne dojíždět na brigádu i do školy. Asi ne, co? Moje dcery začaly s brigádami také velmi brzy a bavilo je to. Ale v místě bydliště, aby nevynechaly školu.

1
Před 1 měsícem

Moje dvera si v patnácti sama našla brigádu v kavárně,kde v lete myla nádobí a roznášela.myslim,ze je to i o přístupu děti. Nyní studuje gymnázium a na brigádu chodí stále,dokonce si našla i druhou brigádu.ja bych všechny děti neházela do jednoho pytle

9
Před 1 měsícem

Ve 14 brigáda v zd, rovnání balíku sena ,od 15 dílna na opravy zd strojů ,od17 měl jsem řp na traktory brigáda v zd,no a utoho doma bylo hospodářství.Kapesne žádné jen co jsem si vydělal.A rád na to vzpomínám.Rocnik 81 tak už něco pamatuji,ale nejsem zase tak starý.

2
Před 1 měsícemUpraveno

Ale za tenhle problém mohou rodiče těch deti. Od mala jim strkaji telefony, tablety jenom aby měli klid. Potom se diví ze mají dítka líná jako vsi

9
Před 1 měsícem

Jsou to jen plky, házet všechny do jednoho pytle, spíš se zamyslete co děláte špatně....

Mám úplně odlišné zkušenosti...

8
Před 1 měsícem
Petr Příhoda

Naprosto souhlasím. Jak kdo - a to se týká jak dětí, tak dospělých. Ostatně - kdo ty děti vychovává? Právě dospělí a pokud si stěžují na to, že je něco špatně, měli by začít u sebe a svého podílu. Ostatně každá generace nadává na špatně vychovanou mládež - od nepaměti. Je už to taková tradice co svět světem stojí :-)

5
Před 1 měsícem

Liný režim jak pak mají vypadat jeho občané ?

5
Před 1 měsícem

Mladá generace se chce především bavit a brát velké peníze.Kdo by chtěl pracovat i osm hodin a ještě k tomu rukama.

1
Před 1 měsícem

Dávám 200 plus veškeré piti zdarma pivo limo podle věku a kdo chodí? Cca všichni 40 let mladi ne.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt