V čem je pointa článku ? Obsluhující Ukrajinky neumí česky, ale nechtějí žebrat nebo být na českých dávkách, tak pracují. Používají se kartičky pro překlad základních vět . No a co jako ? K Ukrajině můžeme mít opravdu velké výhrady z mnoha různých stran, ale především na její politické vedení.
Pointa je v tom, že pokud neumí česky, tak ať prostě tuhle práci nedělají. Bylo by to lepší pro obě strany.
O čem je tento článek? O tom aby někdo poslal hejt na Ukrajince? Jestli se vám v hotelu nelíbí tak jdete jinam a hotovo... Proto nemusíte bulet jak malý dítě, co mu rozšlapou bábovku na písku. Ale co se divím PrahaIn furt stejný hnůj procpany reklamou, kam se podíváš.
PrahaIn je zajímavý způsob, jak si pražský Pepík udělá výlet do kraje a aby si vydělal na jízdenku a oběd, tak napíše článek.
Zajímavé jak někomu vadí Ukrajinci, pracující za pár korun, za které by Češi nedělali. Ale že v každém městě najdu nespočet nápisů na obchodech, nebo i na výrobcích, že člověk bez překladače ani neví o co jde, to nikomu nevadí! Stejně jako jsem se setkal s tím, že spousta Čechů půl věty řekne česky a druhou půlku rádo-by anglicky v domnění jak jsou světoví.
Já, já,richtig. Á, pán je taky Čech
Ukrajinci se alespoň snaží... Už několikrát jsem odešel z české lékárny protože jsem nerozuměl slovenskému personálu...
Tak to bych se skoro styděl. Pro mě na tak přeji na slovenštinu takymě někdo slovensky promluví, tak přejdu na slovenštinu taky .
Pracují no tak co,komu to není recht ať tam nechodí.Pracijící úkáčko mi nevadí.Vadi mi nemakačenkové a těch máme i bez nich dost.
Takového hnidopicha, jako je autor článku jistě každý ve své restauraci nebo hotelu s otevřenou náručí přivítá 😅 jak by bylo na světě krásně kdyby se každý staral o své štěstí i neštěstí a říkal jen to co opravdu ví.
Mi přijde tento článek o ničem, spíš reklama na Adršpach. Okurky ještě nerostou, zajímavější témata by se nenašla?
No tak co se dá dělat, když je prostě Čechů málo, že jo.. No tak se musí zaměstnat Ukrajinec, přestože neumí česky a to i do gastronomie. 😅
V podlézání byli Češi vždycky třída ! 👎🏿👎🏿👎🏿
Běžte už s tou Ukrajinou do....
👍🏻