1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

V čem je pointa článku ? Obsluhující Ukrajinky neumí česky, ale nechtějí žebrat nebo být na českých dávkách, tak pracují. Používají se kartičky pro překlad základních vět . No a co jako ? K Ukrajině můžeme mít opravdu velké výhrady z mnoha různých stran, ale především na její politické vedení.

46
Před 1 měsícem
Jan Proksik

Pointa je v tom, že pokud neumí česky, tak ať prostě tuhle práci nedělají. Bylo by to lepší pro obě strany.

68
Před 1 měsícem

O čem je tento článek? O tom aby někdo poslal hejt na Ukrajince? Jestli se vám v hotelu nelíbí tak jdete jinam a hotovo... Proto nemusíte bulet jak malý dítě, co mu rozšlapou bábovku na písku. Ale co se divím PrahaIn furt stejný hnůj procpany reklamou, kam se podíváš.

13
Před 1 měsícem
Filip Římek

PrahaIn je zajímavý způsob, jak si pražský Pepík udělá výlet do kraje a aby si vydělal na jízdenku a oběd, tak napíše článek.

3
Před 1 měsícem

Zajímavé jak někomu vadí Ukrajinci, pracující za pár korun, za které by Češi nedělali. Ale že v každém městě najdu nespočet nápisů na obchodech, nebo i na výrobcích, že člověk bez překladače ani neví o co jde, to nikomu nevadí! Stejně jako jsem se setkal s tím, že spousta Čechů půl věty řekne česky a druhou půlku rádo-by anglicky v domnění jak jsou světoví.

12
Před 1 měsícem
Vladimír Tašner

Já, já,richtig. Á, pán je taky Čech

1
Před 1 měsícem

Ukrajinci se alespoň snaží... Už několikrát jsem odešel z české lékárny protože jsem nerozuměl slovenskému personálu...

61
Před 1 měsícem
Jiří Babka

Tak to bych se skoro styděl. Pro mě na tak přeji na slovenštinu takymě někdo slovensky promluví, tak přejdu na slovenštinu taky .

Před 1 měsícem

Pracují no tak co,komu to není recht ať tam nechodí.Pracijící úkáčko mi nevadí.Vadi mi nemakačenkové a těch máme i bez nich dost.

35
Před 1 měsícem

Takového hnidopicha, jako je autor článku jistě každý ve své restauraci nebo hotelu s otevřenou náručí přivítá 😅 jak by bylo na světě krásně kdyby se každý staral o své štěstí i neštěstí a říkal jen to co opravdu ví.

Před 1 měsícem

Mi přijde tento článek o ničem, spíš reklama na Adršpach. Okurky ještě nerostou, zajímavější témata by se nenašla?

10
Před 1 měsícem

No tak co se dá dělat, když je prostě Čechů málo, že jo.. No tak se musí zaměstnat Ukrajinec, přestože neumí česky a to i do gastronomie. 😅

4
Před 1 měsícem

V podlézání byli Češi vždycky třída ! 👎🏿👎🏿👎🏿

10
Před 1 měsícem

Běžte už s tou Ukrajinou do....

52
Před 1 měsícem
Roman Dvořák

👍🏻

10
Stránkování