to je zase článek - čtu že hovězí nikdo nekupuje - tak je přeci jedno kolik stojí ne?????!!!!
Cena mě bude zajímat až se začne prodávat. haha
Asi máte dost peněz,no někdo na to hold nemá.
Ale houby musel..český národ nenažranců co maj vždy výmluvy a kecy proč zdražit, buď nemoci nebo moc prší nebo naopak málo prší, mrazíky..
Na to si nikdy nezvyknu..faleš a hledání způsobů jak víc ty lidi obrat.😡😡
cituji:"I na jatkách občas mohu něco sehnat za přijatelnější cenu"....to nechápu.Jako "něco" v jateční středeční akci,nebo "něco" na konci záruky?,nebo jak něco? Já myslel,že je u jatek cena daná,v ten den.Ale třeba se pletu,a jde něco z letité známosti uhádat.
Před několika dny jsem se vrátil z Maroka a plně si uvědomil, jak nesmyslné diskuze vedeme. Jak jsme zhýčkaní osobním bohatstvím a romazlení sociálním státem.
Uvědomil jsem si jak v nás podobné články rozdmýchávají naší českou závistivou povahu.
Není týden, abych nečetl hloupé články o tom, že v Polsku je lacinější mléko a v Německu
lacinější ovesná kaše. Daří se nám tak dobře, že nemáme žádná důležitá témata k debatě a tak je nahrazujeme pseudoproblémy a hořekujeme u kávy a bábovky, jak se máme vlastně špatně.
To je vtipné. Lidé nemají na hovězí maso. Proč si tedy nedají veganské jídlo? Musíme mít nutně k obědu hovězí guláš? Je opravdu hovězí nezbytná potravina? Není a už vůbec ne u lidí, co mají hluboko do kapsy. Čočka s vejcem to jistí.
Vejce není veganské.
Tak ti je hodně zajímavé…. Ale opravdu hodne, jak to ze se mi jako zemědělci nezvyšovala za posledni rok výkupní cena? Prosim zdejsi o docenty o vysvetleni
Svagrovi take ne a jen strasi ze levneji levneji jinak dovezou. Od kamose co pestuje jabka Lidl kupoval jabka za 8 kg kilo a prodaval za 40. Neco dalsiho. Ano chceme kapitalismus ale s funkcnim antimonopolnim uradem.
Takto to dopadá když je v každém státě pár velkochovů.V každé obci,okrese,kraji bývaly chovy pro dané oblasti a nějaké nemoci nebyli až takový problém.A tak je to se vším.Statkářů bylo v každé vesnici i několik.Věřím že by se i v téhle době našli šikovní lidé kteří by do toho šly.
Pan Čejka tak jak popisuje má ve všem pravdu,bohužel nám nezbývá nic jiného než spoléhat na stálé zákazníky a udělat pro ně první, poslední co si budou přát a hlavně držet kvalitu a servis co supermarkety neumí. Řezník Karel
A japato? Že by velkoproducent hovězího pan Yng Babiš nepustil do obchodů levnější hovězí? Teď před volbama? NO, to na své důchodcovské ovečky tedy moc nemyslí.
Chovatelé hovězího velkou část své produkce vyvážejí. Proto ho na našem trhu není dostatek. Zajímalo by mě, jestli se po zklidnění situace s kulhavkou a slintavkou ceny zase posunou dolů, když to teda ty řezníky tak strašně moc trápí...