Lež na lež a klamání zákazníku a obelhávání. Česká republika je co se týče hovězího masa soběstačná a k tomu vyváží takže řezník lže a nevěřte mu
To je směšné hned první týden po výskytu SLAK nám klesly výkupní ceny u jatečných býků o 10kc na kg živé hmotnosti že je velký přetlak jatečných býků no vědí jak na prvovyrobce a konečného spotřebitele...
A kuřecí prsa ze "severu", kdy jedno prso váží 3/4kg ... To jsou silikony... 😄 Po 6 týdnech výkrmu....
Jako vážně!!!! V článku o zvířatech.....
"To se vůbec nedá naplánovat. Například kuře vypěstujete za tři měsíce."
Bože, dneska může psát opravdu každý.
Od jakživa se zvířata chovají a pšenice pěstuje.
Nechápu, proč by se muselo zdražit něco, čeho je málo. Prostě se na všechny nedostane.
Kdyz je neceho malo a lide to chteji tak to proste zdrazi.
Hovězí maso vyváží chovatelé do Polska za lepší cenu a Polsko má smlouvu s Tureckem, kam vyváží tisíce tun hovězího a všichni jsou spokojeni.
Tak si radši připlatím a koupím si roštenec z Argentíny. Kvalitou jiný level. A, stojí to za to.
A to jsme byli kdysi v potravinach sobestacni a jeste jsme vyvazeli do zahranici. Dalsi bodik pro evropskou unii, ktera vse reguluje….
Vždy ale to byl přece účel aby se zdržovalo maso stejně tak je to s vepřovým a drůbežím vybijeme zdravé chovy protože někde se objevil jeden kus s nemocí
Bude hůře, za každým ks skotu je velká uhlíková stopa, tzn snížit stavy a kupte si pražené červy atd.