Že se ptám tak hloupě... když muselo být hodně skotu vybito... jaktože cena roste? Nemělo by být masa spíš nadbytek a cena naopak klesnout?
Přivezl jsem vepřové kýta za 60 Kč kilo a plecko na mletý za 50 kilo,z Polska, hovězí svíčkovou kupuvat nemusím nazdar...
Pokud se to neprodá tak se to zkazí a pak se to vyhodí. Nebylo by lepší to prodávat levněji a prodat ?
Nic se nevyhodí opláchnout v octové vodě a šup s tím na krám, nebo do mletého nebo do salámku, ňam.. To se opravdu stalo v Č. Budějovicích firmu si už nepamatuji.
Jak muze konkurencni boj vyhnat ceny vzhuru nechapu 😮 Konkurence zatim vzdy ceny snizovala.
Za socialismu bylo maso relativně dost a ještě si lidé doma chovali zvířata z naturálií to dnes asi nejde .
Zase lžou
...lidé v diskusích - souhlas. Např pan Radek Kosejk.
Odpad - kuřecí křídla v Kaufu za 110,-/kg.
A v Polsku 4 zloté.
No tak to nikdo nekoupí a buď vám to shnije, nebo zase zlevníte na normální úroveň a holt si nenahrabete!
Tady žádná slintavka ani kulhavka nebyla. Hovězí nekupuji.
Všechna řeznictví v tisících supermarketech jsou plná masa. Nehak nechápu tu paniku😯.