1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

Párkrát jsem ji potkal, příšerně namyšlené NIC ..

18
Před 5 dny
Michal Němec

Určitě každý vnímá druhého jinak a nezpochybňuji, že se někomu člověk může jevit jako NIC. Každý má právo svůj názor zveřejnit. Vystupovala u nás na jarmarku na konci prázdnin, byla velice milá a vstřícná, super vystoupení. Přes dvě hodiny se z každým, kdo měl zájem fotila a povídala. Dle mě namyšlenost člověka vypadá jinak.

19
Před 5 dny

Píšete, že tam bylo lacino.Ty vaše macešky nebyly za 20,ale 25 Kč.Pak jsem zakoupil 2 ks klobásy

a 10 dkg škvarků,cena? 505 Kč,to vám přijde laciné?.Vstup pro dva 360 Kč,taky jsme si to sami platili,

jak jste podotkli.

Jinak,kam se člověk podíval,tak ceny tak nasazené, že se každý divil.Samozrejmně,nikde jste

nedostali paragon.Nejsem ,jak se říká na korunu,ale takhle se vlastně legálně okrádá stát.

Tak jen více takových akcí, ať se stánkaři napakují a z lidí se udělají poslušné ovce,za pomoci

této vlády.

29
Před 5 dny

Zeptala bych se pí.Lounové, kdy se stará o své dítě? O tom nepadlo ani slovo

48
Před 5 dny
Alena Fryčová

Když předloni vystupovala v Chlumci, kočárek po areálu vozila její maminka a byla tam taky její sestra(obě mají příjmení Pytlounová, z toho Lounová) a byla moc fajn a s lidmi se v pohodě bavila. Ťřeba vám jen nesedla...

8
Před 5 dny

A zase. Závist, zášť a plakání pro nic.

Těm Babišům, Okamurům a teď té nule Konečné (jak by to asi skloňoval Andrej) prosím Vás nenaleťte. To právě potrebují. Stejně nebudou dělat jinak...ani to nejde. Žijeme v krásné a bohaté zemi. Tak se usmivejme a ať se politici hádaji....

17
Před 5 dny
Vladimir Travnik

Bohaté zemi,tak nevím tedy kde žijete

20

No prostě jela z kšeftu na Jarním zemědělci na další kšeft do Brna, ono moderování plesu není žádný kulturní počin - prostě jen další kšeft. A nechat se obdivovat za to, že se z něj vrátím až ráno, to fakt součást "skromnosti" 🙁

15
Před 5 dny
Helena Jelínková

kšeft je její zaměstnání,také máte několik prací ??

7
Před 5 dny

Co to zase je, proč debilni poznámka o Babišovi! Hloupoucky text o který nikdo nestojí, snaha, navést lidí svým směrem , ale přímo dětským slohem! Kolikpak tito lidé za tak naivní článek mohou dostávat,!?

16
Před 3 dny
Ervin Posvic

Byli jsme tam a že by Babiš bránil průchodu jsem neviděl takže kecy .

2
Před 2 dny

Ježiši to jsou zase kecy, že vás to všechny baví. Dneska není nic zadarmo a že macešky stojí 25 a klobásy 500?? tak s tím musí člověk počítat, ti prodejci s tím mají taky práci a stánek jim zadarmo taky nikdo nepůjčí. A když nemám někoho ráda tak si ho nepůjdu poslechnout a pak pomlouvat. Ubohost.🤦🤦🤦

Před 5 dny

Jezisi.. jednou chudak nejde spat.. a jeste k tomu dostane honorar takovy, na co zemedelec maka x mesicu.. je opravdu koho litovat a obdivovat.. 🙈

16

Expremiér je takový kazi... kšeft

33
Před 5 dnyUpraveno
Marcela Tomášová

Snad kazivše!

27
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 5 dny

Olga Lounová by se měla naučit naší hymnu.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt