1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Je mi divné, že při těchto teplotách (jako rozpálená kamna) talíře nepraskají. Zkuste si dát talíř na elektrický sporák a regulované ho zahřívat. Po několika minutách rána jako z děla a talíř se rozletí po místnosti. A to rozpálená kamna nepřipomíná. Fígl je asi v opravdu pomalém zahřívání a v tom, že venkovní teplota je limitovaná.

2
Před 9 měsíci

Nikdy jsem neviděl talíře na stole. Asi místní zvyk. Nám nosili jídlo na talířích z kuchyně. A dost se divím, že někdy odpoledne bylo otevřeno. Večeře v Řecku 18 a dál.

Před 9 měsíci

"Test jsme podstoupili v této restauraci. Foto: PrahaIN.cz"

A to ty talíře byly v tom stínu na fotografii?

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt