Tak ty tzv. čokolády plné náhražek a palmového tuku prostě nekupujte. Jen tím svým dětem prospějete. A šméčkaři nebudou mít co žrát.
divím se vůbec tomu, že to někdo kupuje, za tuto cenu chodím koupit jednou za čas do Táborské čokoládovny koupit super dobrotu a již tyto hnusi nekupuji. To samé je třeba s masem od soukromníků, kde je to o něco dražší, ale aspoň to neprská na pánvy. A to bych mohl dávat příklady dál, jenže jak je někde napsáno SLEVA, tak by se lidé přetrhli.
Tak mě úsměv neztuhl, na takové kravinky kašlu 😜 Předraženou a nejlépe nekvalitní pitomost prostě jen nekoupím 🤷 Ale kdo chce, ať koupí, já se budu jen usmívat, až se od známých dozvím, za kolik co koupili mimo ČR a za kolik se budou slavné kalendáře prodávat ve slevě.
To už i na vánočních trzích ve Vídni je levněji. A kvalitněji. V českých supermarketech je zboží čtvrté či páté třídě kvality a cena odpovídá jedničce. Já vánoce i se Silvestrem budu slavit v Rakousku. Takže zde k vánocům nic nekoupím.
I vy třído.
Jezdíme do Německa dvakrát rocne kde koupím věci za zlomek ceny než u nás .Milka čokoláda u nás za 45Kc 100g v Německu v akci vyšla na 12Kc.Testoviny Barila 13Kc krabice u vás 57Kc v akci?!😂 No takže u nás zásadně kupuji jen to nejnutnější a radši nakoupím u sousedů.Kdyby jste viděli tu zeleninu a ovoce?Neskutečný rozdíl,čisté ,krásné a hlavně to chutná jako zelenina a ovoce i když je to cenově jak u nas i dražší ..ale kvalitnější.Vse co jsem ochutnala tak chuťově úplně jiný.Vyplati se tam nakoupit.Kouknete se na letáky.eu zvolte obchod a můžete se divit,že třeba ten kalendář Kinder co u nás je za 639Kc tam jsem koukala předloni stak 300Kc a sortiment Milka na Velikonoce?!Cena pytlíku vajíček u nas máte 3 tam a i jiné druhy co zde nejsou vůbec.
Tak zase letos za nas pozdravujte v Reichu...
At si zdrazi , budis, ale Ti co zdrazujou a vydelavaj tak at lidem pridaj na platech .Nezapomente ze prodavacky za ceny nemuzou a nevylevejte si vztek na nich a chovejte se slusne .Oni velke penize nemaj.Tak vse s usmevem.Nechali jste si znicit potravinarstvi a hrackarstvi CSSR .Zlate JZD , zlati komunisti, zlata CSSR.
Já vůbec nechápu, jak si někdo může koupit adventní kalendář za více než 600 Kč. Navíc tak naprosto nevkusný.
Rodiče nejsou nuceni tyhle předražené blbosti kupovat, naštěstí😉
A co maj jako v tom Albertu dělat , když chtěj taky jen přežít ? 😂🤣😅
Skoro 15 let v obchodě nedělám ,ale už tenkrát se v teď už neexistujícím řetězci stavěla vánoční akční zona první týden v říjnu. .Najednou se tomu všichni diví ,že brzy. Opačný extrém jsou zase lidi rozčilující se na Štědrý den v poledne, jakto ,že to a ono vánoční zboží už nemají .Že po Vánocích už by to neprodali je nezajímá.
Myslím si, že začínat s vánoční výzdobou a zbožím již začátkem října je blbost. Potom nám ty Vánoce nebudou vůbec vzácné, budou už okoukané.
A drahé výrobky s vánočním motivem ať si nechají. Ceny nejsou normální.