1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Tak ty tzv. čokolády plné náhražek a palmového tuku prostě nekupujte. Jen tím svým dětem prospějete. A šméčkaři nebudou mít co žrát.

45
Před 6 měsíci

divím se vůbec tomu, že to někdo kupuje, za tuto cenu chodím koupit jednou za čas do Táborské čokoládovny koupit super dobrotu a již tyto hnusi nekupuji. To samé je třeba s masem od soukromníků, kde je to o něco dražší, ale aspoň to neprská na pánvy. A to bych mohl dávat příklady dál, jenže jak je někde napsáno SLEVA, tak by se lidé přetrhli.

15
Před 6 měsíci

Tak mě úsměv neztuhl, na takové kravinky kašlu 😜 Předraženou a nejlépe nekvalitní pitomost prostě jen nekoupím 🤷 Ale kdo chce, ať koupí, já se budu jen usmívat, až se od známých dozvím, za kolik co koupili mimo ČR a za kolik se budou slavné kalendáře prodávat ve slevě.

7
Před 6 měsíci

To už i na vánočních trzích ve Vídni je levněji. A kvalitněji. V českých supermarketech je zboží čtvrté či páté třídě kvality a cena odpovídá jedničce. Já vánoce i se Silvestrem budu slavit v Rakousku. Takže zde k vánocům nic nekoupím.

12
Před 6 měsíci
Barbora Medová

I vy třído.

1
Před 6 měsíci

Jezdíme do Německa dvakrát rocne kde koupím věci za zlomek ceny než u nás .Milka čokoláda u nás za 45Kc 100g v Německu v akci vyšla na 12Kc.Testoviny Barila 13Kc krabice u vás 57Kc v akci?!😂 No takže u nás zásadně kupuji jen to nejnutnější a radši nakoupím u sousedů.Kdyby jste viděli tu zeleninu a ovoce?Neskutečný rozdíl,čisté ,krásné a hlavně to chutná jako zelenina a ovoce i když je to cenově jak u nas i dražší ..ale kvalitnější.Vse co jsem ochutnala tak chuťově úplně jiný.Vyplati se tam nakoupit.Kouknete se na letáky.eu zvolte obchod a můžete se divit,že třeba ten kalendář Kinder co u nás je za 639Kc tam jsem koukala předloni stak 300Kc a sortiment Milka na Velikonoce?!Cena pytlíku vajíček u nas máte 3 tam a i jiné druhy co zde nejsou vůbec.

3
Před 6 měsíci
Jana Krejzlikova

Tak zase letos za nas pozdravujte v Reichu...

3
Před 5 měsíci

At si zdrazi , budis, ale Ti co zdrazujou a vydelavaj tak at lidem pridaj na platech .Nezapomente ze prodavacky za ceny nemuzou a nevylevejte si vztek na nich a chovejte se slusne .Oni velke penize nemaj.Tak vse s usmevem.Nechali jste si znicit potravinarstvi a hrackarstvi CSSR .Zlate JZD , zlati komunisti, zlata CSSR.

1
Před 6 měsíci

Já vůbec nechápu, jak si někdo může koupit adventní kalendář za více než 600 Kč. Navíc tak naprosto nevkusný.

5
Před 6 měsíci

Rodiče nejsou nuceni tyhle předražené blbosti kupovat, naštěstí😉

32
Před 6 měsíciUpraveno

A co maj jako v tom Albertu dělat , když chtěj taky jen přežít ? 😂🤣😅

8
Před 6 měsíci

Skoro 15 let v obchodě nedělám ,ale už tenkrát se v teď už neexistujícím řetězci stavěla vánoční akční zona první týden v říjnu. .Najednou se tomu všichni diví ,že brzy. Opačný extrém jsou zase lidi rozčilující se na Štědrý den v poledne, jakto ,že to a ono vánoční zboží už nemají .Že po Vánocích už by to neprodali je nezajímá.

2
Před 6 měsíci
Alena Zýková

Myslím si, že začínat s vánoční výzdobou a zbožím již začátkem října je blbost. Potom nám ty Vánoce nebudou vůbec vzácné, budou už okoukané.

A drahé výrobky s vánočním motivem ať si nechají. Ceny nejsou normální.

6
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt