Jedině nekupovat. Ani by mě nenapadlo dávat takové peníze za absolutní pitomost
Už teď jsou ceny v Albertu dost vysoké. Hlavně ovoce a zelenina.
A vánočního zdražování se až bojím. Budou pořád tvrdit že jsou levnější , ale pravda je úplně jinde
Nekupovat, není důležité, dětem se dají dát jiné sladkosti a věci, byznys Vánoce jdou pomalu do útlumu. Lidi se vrací ke klasickým Vánocům a jejich kouzlu. My osobě nesnášíme americké Vánoce ale staročeské a vše jak bývalo. A to není rozhodně o drahotě, stovky dárků, obžerství....klid, pohoda, bez nervů a stresů to je to hlavní.
Tak kupujte levnější. Už novináři zase straší. Jako když jdou děti do školy. Zaplatíte tisíce. Školní batoh stojí 4000,- ,ale běžně se prodávají pěkné i za 1500,- tak nestrašte.
To nemá z čokoládou nic společného.
A ještě bych si pečlivě pročetla složení výrobku, jestli je to opravdu čokoláda, nebo jen nějaká náhražka.
Napsat si můžou co chtějí, kdo to zkontroluje?
Ty ceny ve slevě jsou možná odpovídající, ceny bez slevy zarážející až úsměvné.....ale když si to někdo za ty ceny chce koupit , je to jeho věc....ale když to lidi za ty ceny nakupují obchodníci nemají důvod zlevnit.....
Teď může pan premiér Fiala jet opět do sousedního státu podívat se, kolik tam stojí čokoláda a nejen ta.A za další v jaké kvalitě se prodává třeba v Polsku, Německu.Nez ty .... které třeba vozí k nám.
Ale neztuhne mi úsměv a pokud to většina lidí nekoupí jako já, tak ztuhne spíš prodejcům😊.
To si můžou strčit za klobouk ,takové nehorázné ceny ,ale lidi jsou hloupý a koupi to .
U nás čokoláda nejde, takže ani zadarmo.