1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jedině nekupovat. Ani by mě nenapadlo dávat takové peníze za absolutní pitomost

31
Před 6 měsíciUpraveno

Už teď jsou ceny v Albertu dost vysoké. Hlavně ovoce a zelenina.

A vánočního zdražování se až bojím. Budou pořád tvrdit že jsou levnější , ale pravda je úplně jinde

33
Před 6 měsíci

Nekupovat, není důležité, dětem se dají dát jiné sladkosti a věci, byznys Vánoce jdou pomalu do útlumu. Lidi se vrací ke klasickým Vánocům a jejich kouzlu. My osobě nesnášíme americké Vánoce ale staročeské a vše jak bývalo. A to není rozhodně o drahotě, stovky dárků, obžerství....klid, pohoda, bez nervů a stresů to je to hlavní.

3
Před 6 měsíci

Tak kupujte levnější. Už novináři zase straší. Jako když jdou děti do školy. Zaplatíte tisíce. Školní batoh stojí 4000,- ,ale běžně se prodávají pěkné i za 1500,- tak nestrašte.

14
Před 6 měsíci

To nemá z čokoládou nic společného.

8
Před 6 měsíci

A ještě bych si pečlivě pročetla složení výrobku, jestli je to opravdu čokoláda, nebo jen nějaká náhražka.

30
Před 6 měsíci
Alice Korbelová

Napsat si můžou co chtějí, kdo to zkontroluje?

5
Před 6 měsíci

Ty ceny ve slevě jsou možná odpovídající, ceny bez slevy zarážející až úsměvné.....ale když si to někdo za ty ceny chce koupit , je to jeho věc....ale když to lidi za ty ceny nakupují obchodníci nemají důvod zlevnit.....

11
Před 6 měsíci

Teď může pan premiér Fiala jet opět do sousedního státu podívat se, kolik tam stojí čokoláda a nejen ta.A za další v jaké kvalitě se prodává třeba v Polsku, Německu.Nez ty .... které třeba vozí k nám.

8
Před 6 měsíci

Ale neztuhne mi úsměv a pokud to většina lidí nekoupí jako já, tak ztuhne spíš prodejcům😊.

29
Před 6 měsíci

To si můžou strčit za klobouk ,takové nehorázné ceny ,ale lidi jsou hloupý a koupi to .

38
Před 6 měsíci
Zdenakralovak

U nás čokoláda nejde, takže ani zadarmo.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt