A co jste s těmi deseti svíčkami, které jste ani původně nešli koupit dělali??😂😂😂
Svíčka se nezkazí. Já jsem zásobní použila, když 3 hod. nešla elektřina, protože lupiči vyloupili dráty v trafostanici. Oprava trvala několik hodin. Zásoba svíček může vydržet leta, V případě loupeží třeba jenom rok
V IKEA se snad prodává nábytek. Proč by měli lidi stát ať kdekoliv frontu na nějaké svíčky? Ty jsou snad všude běžně k dostání. Lidi si asi udělali výlet do obchoďáku,jak se v poslední době často stává, nebo na oběd.
Mojí rodinu tohle nebere. Já a rodina dcery bydlíme v dvojdomku a opravdu nemáme rádi nakupování, představa davu lidí a tlačenice je hrozná. I nákupy jídla si už několik let necháme vozit. Využíváme Tesko, Rohlík a Košík,v Rohlíku si platíme premium. Vánoční dárky pro vnuky, pečlivě vymyslíme a pak objednáme také on-line. Sice, člověk s těmi dovozy nedosáhne tolik na slevy, ale zase v podstatě se nekupuje nic zbytečného, co by se jinak být osobně v obchodě, přihodilo do košíku. Takže to nakonec vyjde stejně a my máme klid, protože nemusíme do těch krámu chodit 😃.
Já teda raději nakupují očima, mám trošku obavy, že to zboží... potraviny z těch online nákupů bude všelijaké, ale i k nám na vesnici už zajíždí s nákupy, tak si říkám, že to asi taky vyzkouším.... ale dárky máme nakoupené z internetu všechny, to mě taky nebaví courat hodiny a kupovat blbosti už vůbec 😉pro mě jsou ty větší nákupáky noční můra 😄
Pro mě absolutně nepochopitelné. Litr benzínu, co potřebuji minimálně na dojetí vyjde dráž, než svíčka. Navíc cpát se někde v davu? Ani kdyby byla za pětikačku. Jinak co se týká SPZ...jsem mimopražský a mám pražské číslo - leasing.
I když nejsem Prahy, mám pražské číslo, ojeté auto koupené na severní Moravě, provozované u HK 😀 . Dnes už podle čísla nic nepoznáte..
Tak to bude asi ta bída, o které mele dokola Babiš a Okamura. Plné obchoďáky lidí, plné košíky, v každé rodině dvě auta, půlka národa každý rok na dovolené u moře.........Ovšem podle řečí Babišů, Havlíčků, Rajchlů, Turků, Okamurů apod vládne všude zima, hlad a bída. Fyjalo octub!!!!!!
My měli problém sehnat hory .
Toto psal nějaký novinář, nebo žák 9. třídy? Vypovídající hodnota 0. Silně mi to připomíná referát z výletu, co jsme psali na ZŠ. Ta úroveň článku je hrozná. Nejdůležitější je tomu dát šokující titulek. Slova jako hrůza, děs, šílenství, vražda, násilí vždy donutí čtenáře článek rozkliknout. Ale což, autor má peníze za každý proklik, tak proč to sem nedat, že.
Tak nějak, navíc přirovnání k frontám v Hornbachu při výprodeji cihel, vápna atd. Jsme stavaři, budujeme nonstop přes 30 let, ale takovou výprodej jsme v Hornbachu nezažili.
Prostě článek plný blábolů.
Tenhle článek je lež jako věž protože český národ právě umírá hladem a zimou a místo svíček stojí frontu na máslo...
Jasně, taky nevěřím, "fyjalova býda" přece...
Kdyby autor hodil text do nějakého AI pomocníka, třeba by mu opravil češtinu. Nicméně, autor nebyl na Zličíně v IKEA každý pátek, kdy byla akce v restauraci. Za jídlo v místní restauraci - poukaz v hodnotě útraty, na nákup v IKEA. To jsou panečku fronty a nenažraní češi, slováci a ukrajinci. byli ochotní udělat cokoliv, aby útrata byla co největší. Těch, kdo si zvládl spočítat reálnou úsporu, bylo minimum. A tak jsme mohli vidět davy rodin, jak nedojedenou husu s knedlíkem a zelím násilím cpou do z domu připravených plastových krabiček, nedopité limonády přelévají do prázdných PET lahví. No řeknu to upřímně, styděl jsem se za ně.
A výborný párek? Tak to pane autore ani omylem. Výborný párek to byl tak před půl rokem, chutný šťavnatý a byl cítit masem. Po té, co IKEA změnila recepturu, se to nedá žrát. Jediné, co uznávám je velikost, párek je dost dlouhý. Ale jak říká klasik: I s malým "párkem" se dá hrát velké divadlo. Takže bych spíš než délku, ocenil chuť. Jsem ale rád, že víme, jak je autor nenáročný a skromný. 10 svíček zakoupit pouze vlivem davového šílenství, chce opravdu silnou dávku češství.
Chamtivost, hamižnost, hladovost, závist....prostě přehlídka těch nejlepších vlastností zde nakupující Čecháčků pěkně pohromadě...
Moc hezky napsané,je vidět,že mi Češi jsme fakt fajnšmekři 🙂 Ale proti gustu žádný dišputát, když to někoho baví,tak ať si to užije,mě stačí,že si o tom přečtu a už mám na zádech studenej pot 🙂