1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ale přece si ty učitelky musely toho všimnout, ne ? Vždyť mají děti pořád na očích, ach jo🙁

177
Jana Moravcová

Souhlasím.Právě učitelky jsou za děti odpovědné a bez ztráty květinky by to nemělo projít ani těm předškolákům-resp.jejich rodičům.Maminka té šikanované holčičky by měla být energičtější.

143
Před 2 roky

Jak může matka ty učitelky ještě chránit a zastávat se jich? Ony tam snad jsou proto, aby na děti dohlížely. Kdy ti kluci stihli tu malou šikanovat? Kdyby učitelky dělali co měly, tak by k tomu nemohlo dojít. Podala bych trestní oznámení na tuto školku, protože poměry v ní asi nejsou v pořádku.

38
Před 2 roky
Simona Vallová

Já nevěřím že by to tak napsala matka.Myslím si že si to takhle upravila redakce,aby se náhodou nedotkla chudinek učitelek.

4
Před 2 roky

Největší hloupost smíšené školky nikdy bych do ní dítě nedala.trileté děti jsou opravdu maličké a předškoláci jsou opravdu už takový malý puberťáci v uvozovkách.Určite bych jako ředitelka školky dala echo do školy kam budou chodit aby věděli co si tam natáhli a okamžitě bych je ze dne na den že školky vyhodila a učitelku potrestala.Sama jsem dělala ve školce a těm malým dětem jste pořád po ruce a všimnete si stejně zběžně po očku koukáte a děti se projeví hned takže každá učitelka ví který dítě je prostě problémový tak ho tak nějak hlídá po očku.Myslím že to matka dost zanedbala mě teda přijít dítě takhle

Malé s monoklem řeším to okamžitě

52
Dur Vérité

Sama jsem pracovala ve školce 44 let, z toho 22 let ve smíšené třídě. I tam jste dětem stále k ruce, běžně po očku koukáte a hlídáte. Šikana v mateřince a nezjištěná učitelkou se mi opravdu nezdá. Učitelky si nevšimnou šrámu na obličeji, učitelky nikdy nevidí každodenní bití klackem, holčička nikdy neplakala, neřekla nic mamince...ono je lehké odsoudit na základě článku! A dávat echo do základní školy ,,co si tam natáhli"

19
Před 2 roky

Nechápu, proč maminka říká, že učitelky za nic nemůžou, od toho tam snad jsou, aby dohlížely na chování a hlavně bezpečnost dětí, které mají do péče školky svěřené, dál, aby děti učily soužití v kolektivu. Pokud by vše bylo jak má být, pak se něco takového nemůže dít opakovaně a pohovor pouze s rodiči ? Kde je zodpovědnost personálu školky ??? !!!!!!!

47
Před 2 roky
Simona Žeravová

Proč? Protože je ráda, že sehnala místo ve školce! Proto.

11
Před 2 roky

Moje vnučka půjde v září do školky a kdyby se jí něco takového stalo tak pán bůh opatruj učitelky jsem dost starý tak ať mě klidně zavřou.

52
Před 2 roky
Repik Jiri

Opravdu velmi, velmi rozumný názor....

5

Proboha a to si celou dobu ty učitelky ničeho nevšimly? Ani toho, když holčičku polévali čajem? Přece v jídelně je dozor a tím spíš v jídelně ve školce! To mi připadá, že s ohledem na ty dva uzurpátory a jejich hogofogo původ raději dělaly, že se nic neděje. Proč to dřív uhlídat šlo a teď nejde?

58
Před 2 roky

Naprosté selhání personálu školky. Všimla si až matka? Co je to za nesmysl, polití, monokl musel vidět i personál. To je na potrestání jak učitelek, tak i rodičů provinilých dětí.

Určitě bych už učitelkám nevěřila a dala dítě do jiné školky.

62
Před 2 roky

Že na učitelky nemůže nadávat? Jak to? U nich právě došlo k největšímu selhání. Dítě svěřuji školce s předpokladem, že především zajistí jeho bezpečnost. Co ty dámy dělaly, že oni vykutálení chlapečkové mohli dělat, co dělali. Byly slepé? Hluché? Nebo na svoji práci nestačí? Ty bych hnal bičem.

45
Před 2 roky
Vladimír Jirka

Máte pravdu, kdyby na děti učitelky dohlížely, pak by si musely všimnout útoku na holčičku. A pokud by to učitelka neviděla, pak si měla všimnou zranění a řešit, co a jak se stalo. Selhání učitelek, opakované.

36

Já to moc nechápu. Pracovala jsem ve školce a ty děti máte neustále pod dohledem. Max někde na zahradě jsou za keřem, ale jakmile se někomu něco stalo, děti hned přiběhly. Obzvlášť když mělo dítě viditelný škrábanec, hned se zasáhlo, vysvětlilo se rodičům, co se stalo. Pro ty děti je paní učitelka bohyně, které se chtějí zalíbit a na kterou spoléhají. Podle mě chyba učitelek.

48

Je pro mne těžce uvěřitelné, že učitelky, které mají na starost 3 leté děti, si ničeho nevšimnou - že má najednou mokré šaty nebo krvavý šrám či čerstvou modřinu pod okem...Z takové školky bych tříleté dítě, které je nesamostatné a stále odkázané na pomoc dospělých, vzala jinam. Občas někteří "dobře situovaní" rodiče posílají školkám nebo školám sponzorské dary, mnohdy i proto, že vědí, že hlídat jejich děti je za trest. A učitelé potom nic nevidí.... Jinak si to vysvětlit nedokážu. Ve školce má učitelka nejmenší děti stále na očích, tedy měla by mít. A když se něco stane za rohem, minimálně by si měla všimnout...

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt