1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Asi bych odvedl holčičku k lékaři. I opakovaně.

Ten by něco jistě napsal. Na základě toho bych žádal pro holčičku bolestné a odškodnění za utrpěnou újmu. Je to zranění, čili pojistka školky by to pokryla, že? To by se přece mělo vědět, že děti v této školce chodí domů zraněné !

Možná, že by se na to šla podívat policie ?

Ona by si paní ředitelka školky ty učitelky jistě pohlídala.

49
Před 2 roky

Pancharty ohnout pres koleno a zmlatit, nebo to same udelat, co oni udelali te holcicce

34
Před 2 roky
Viola Widmanova

naprosto přesně je to děs ale to se nesmí na dědičky ani šáhnout a to je to nejhorší kdo to mohl vymyslet nepotrestat dítě

18
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Přečetla jsem si řadu komentářů a nějak mi chybí názor na maminku. Souhlasím, že ve školce je chyba na straně učitelek, ale co doma ? Dítě přijde ze školky s modřinou, škrábance, monoklem, pláče v určitých situacích atd. a mamince to opravdu není divné tak, že by šla problém řešit s učitelkami, nebo s ředitelem školky ??? A rozhodně bych chtěla osobně znát stanovisko rodičů dětí, které týrají jiné děti. Nespokojila bych se s tím, že s nimi byla schůzka, kde se to řešilo ! Naprosto neuspokojivé - jde o malé děti a jejich zdravý, klidný a spokojený vývoj.

15
Marie Vanická

Souhlas, těm dvěma malým tyranům bych dal normálně na zadek, jako za starých časů a oni by se jejich rodiče se mnou zkontaktovali sami.

12
Před 2 roky

40 let jsem pracovala jako učitelka v MŠ. To učitelky nezjišťovaly, co se stalo, když měla modřinu? Či se ukázala krev? Polité šaty? To vše se totiž musí zjistit hned. Kdo? Jak? Proč !!! Tohle se nedá přehlédnout, pokud má učitelka přehled o dětech. A navíc - cca od 9,30-10 do pooběda se překrývají, takže ať mi nikdo netvrdí, že tohle se přehlédlo.

23
Před 2 roky

Mám jednu školku na dohled o okna. Ráno vypustí děti na dvůr, některé vážně nedostatečně oblečené /když silně fouká, tak bez čepic/, přitom samy jsou oblečené adekvátně počasí. Stoupnou si proti sobě a povídají si, jako by se neviděly celou věčnost a dětí si opakovaně delší čas nevšímají.

24
Před 2 roky

Pro ty co kritizují matku, že mohla být aktivnější. Ne možná ani nemohla. Zažil jsem něco podobného s dcerkou a s předškolákem. Byť ne v takto silné podobě.

To, že se něco možná děje si člověk všimne (pokud zná své dítě a věnuje se mu). Ale z malé (tenkrát 3,5 roku) jsem to tahal přes 2 měsíce! Protože nedokázala přesně popsat co se děje, co je špatně - prostě tu situaci neznala, nikdy ji nezažila.

A to pracuji volnočasově s dětmi přes 20 let jako instruktor sebeobrany pro děti a to i na poli prevence násilí (šikana atd...). Takže, věřte, není to zas tak jednoduchý jako u starších a má to v předškolním věku svá specifika

28
Před 2 roky

To by bylo kvikotu na straně těch šikanujících kluků, kdyby holčičce povolily nervy a vzala by na ně pořádnej klacek, kterým by je zmalovala do modra. To by se pak řešilo jak je holčička agresivní. To je přeci trend dnešní doby. Když se oběť brání, tak se z ní udělá agresor. Když si ale před tím třeba stěžovala, tak jí říkali, že je žalobníček.

15
Před 2 roky
Martina Jonáková

Spíše řeknou .. " a co já s tím .. já s tím nemůžu nic dělat "

3
Před 2 roky

Takové chování je zaprvé vinou vychovi rodičů jelikož to je nejbližší příklad co vidí poté přichází na řadu zákony a média. Když by po průšvihu přišel trest bylo by takových případů méně. Když by haranti věděli že to co dělají toho druhého bolí tak by si to příště rozmysleli

3
Před 2 roky
Luboš Vetešník

Jenže ti haranti to dělají hlavně proto že jim dělá ohromnou radost někomu dělat bolest a ubližovat !

1
Zobrazit další reakci

Je to děs, co se stalo za pár let s naší společností.Učitelky nevidí,že starší kluci ubližuji mladší holčičce?Ředitelka nepotrestá učitelky za špatně odvedenou práci a nepozve rodiče darebáku,protože jsou z dobře situovaných rodin?A maminka si myslí o zranění své dcerky co?Každé zranění by hlavně učitelky měly oznámit rodičům při odpoledním předávání.A proč maminka nezašla na školský odbor pod který školka spadá?Špatná byla i práce ředitelky,osobně bych se nenechala takto odbýt, pokud dítěti nedokáže zajistit klidné dětství rodina,tak kdo?

16
Před 2 roky
Zuzana Kulhánková

Me je 58, ve skole jsem byl taky sikanovan. Tehdy to nikdo ani nechtel resit. Nebylo kam se obratit. Naopak dnes se o tom mluvi a casto jsou snahy k naprave.

1
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Takový člověk bude v dospělosti ubližovat manželce, dětem a bude v kriminále jako doma. Je to dané výchovou od rodičů. Nikdo se nerodí s takovými vlastnostmi. Třeba ho doma bijí, tak si svůj vztek vylévá na slabších. Je to smutné, ale na druhou stranu se nelze moc divit. Protože to v jaké společnosti žijeme tomu hodně pomáhá. Ano důležitý faktor zde hraje kolik pozornosti dětem věnují pedagogové. V tomto případě asi moc ne. Holčička bude mít z takových věcí trauma celý život.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt