1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Odpovědnost ve školním zařízení padá na pedagogy. Měla jsem podobnou zkušenost, syna jsem v šatně MŠ poslala do třídy a čekala, že mu přes okno zamávám. Dlouho nic, pak ho 4 děti vláčely za vlasy brečícího po zemi. Vlítla jsem do třídy, ale obě paní učitelky vesele kouřily na terase a byly velmi překvapené, co se děje. Jsem také pedagog, ale vždy jsem věděla, co se ve třídě děje. A pokud by něco učiteli uniklo, děti velmi rády žalují a stejně se všechno dozvíte ihned. Proto nechápu, že obě pedagožky o ničem nevěděly, ale zarážející je, že šikanu neřešily.

6
Před 2 roky

Taky jsme měli ve škole jednoho takového zmetka. Řekli jsme učitelce,družinářce i rodičům nic platný. Tak si manžel počkal až bude v šatně sám a hošíčkovi řekl ještě jednou a uvidíš co se bude dít. Světe div se byl klid.

21
Před 1 rokem

Tak učitelky by to měly vidět jenže doře situované rodiny tyranů zřejmě sponzorů takže se nic neděje vžyť je to jen malá holka která to neřekne.Osobně ty dva spratky seřezat co ny se do nich vešlo.

5
Před 1 rokem
Kohut Lumir

Spratkové by jistě zasloužili, vsadím se však, že kdyby dostali nakládačku „dobře situovaní" rodiče, spratkové by byli druhý den jako vyměnění.

3
Před 2 roky

Takže už měla šrámy na obličeji, pak monokl a trpělivost matce došla až po krvavé ráně?? Jak dlouho čekala? Několik týdnů?

36
Před 2 roky
Anna Benešová

Šrámy na obličeji, monokl, polité šaty, ale když o tom holčička nechtěla mluvit, nechala to matka být...? To jako vážně?

23

Kdybych se já dozvěděla, že někdo ubližuje ve školce mému synovi, tak tam udělám takový bordel, že na to budou vzpomínat ještě pěkně dlouho. To si toho nevšimla ta učitelka co tam dělala?!! čuměla určitě do mobilu.

9
Před 2 roky
Romana Červenková

Také mě hlava nebere že si toho nevšimla učitelka ! A maminka si také dávala na čas než zakročila ! Dívenka může mít psych.trauma na doživotí ! Vyřešilo se to domluvou ? To je k smíchu ! Dnešní děti na domluvy kašlou.

1
Před 2 roky

Nejhorší je, že se stále oháníme dodržováním ochrany osobních údajů a tak řešení šikany je nesystémové a nedají se efektivně ochránit jejich další oběti. Obviňují se učitelky a ostatní školní personál, přitom by se pozornost měla zaměřit na násilníky a jejich rodiče a to i po jejich přestupu na jinou školku nebo školu. Bohužel šikana může velmi negativně ovlivnit budoucí život obětí a čím dřív se odhalí, tím lépe pro všechny. Nejlepší by bylo ji účinně předcházet a nezatěžovat učitelky zbytečnou byrokracií, aby měly dostatečný prostor pro přímou práci s dětmi.

1
Před 2 roky

Je mi 31 a už já jsem byla šikanovaná ve školce pár jedinci, do dnes na to nerada vzpomínám. Každopádně to nikdo neřešil, musela sem si poradit sama a nějak to zvládnout, na škole byli naštěstí v jiné třídě a teror skončil. Takže zřejmě nic ojedinělého.

16
Před 2 roky

Dost mě překvapila šikana ve skolce. Ve škole se to stává. Chce to hned řešit nezavirat před tím oči. Ty kluci v tom budou pokračovat i ve škole si zase vyberou nějakou další oběť.

14
Před 2 roky

Tak milí chlapci by už do té školy nenastoupili to mi můžete opravdu věřit i kdyby mě měli zavřít zrali by přes hadičky do konce života takže asi tak a myslete si o mě co chcete

13
Před 2 roky
Lenka Cemerkova

No vy jste ještě horší než ti kluci.Asi nejste psychicky v pořádku.Takové asi mají rodiče ,co všechno řeší násilím.Potom se děti chovají k slabším podle vzorů dosplích a hlavně rodičů.

3

nemyslíte si že kluci jak nastoupí do školy tak přestanou?na jejich chování by měla být upozorněna škola kam půjdou určitě si najdou zas někoho jiného koho budou šikanovat

19
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt