1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

Moc mě pobavilo: Irine jsme pomohli s lékařem, ačkoliv ji nic nebylo.

Až budu potřebovat hodit něco na poštu, určitě se vám ozvu. Děkuji

26
Před 5 dny
Patrik Benda

Mě baví, jak jste omezený. Vy si lékaře zajišťujete až na poslední chvíli, když Vám něco je? 🤦‍♂️🤣 Většina lidí si zařídí svého lékaře předtím, než je nemocný. Možná jste už slyšel o termínu vstupní prohlídka, co? To podstupuje každý člověk, který si hledá praktika, aniž by byl nemocný.

Co Vám budu vysvětlovat, Vy jste typicky český brouk Pytlík, práce všeho druhu, všechno ví, všechno zná, rozum na rozdávání.

17

Promluvila jim do duše a oni si hned po sobě uklidili a odešli? Nejspíš si hledat nějakou práci. Tohle byl vážně extra výblitek o ničem.

14
Před 5 dny
Jarmil Miklušák

Náhodou... jedna moje kolegyně byla svědkem neslušného a drzého chování jedné dámy v meziměstské dopravě. Řidič i cestující se báli se ozvat. No, a ona to nevydržela a vynadala jí. A madam na to, že nerozumí česky! Takže kolegyně na ní spustila ukrajinsky (už ne tak slušně) s tím, že jim dělá ona a ji podobné v ČR ostudu, ať si sbalí ty své značkové papírové tašky a jde makat a že u nich doma by si takové chování nedovolila! A v tu chvíli byl klid. Někteří cestující jí i poděkovali. Ale vytočená z té krajanky byla ještě týden, když si na ni vzpomněla.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 dny

Mám mezi nimi aspoň 30 kamarádů.My sme zaprdlí otrávení Češi .A oni řeknou ,co je proč se nesměješ vždyť pohoda každý den musí být veselo.A stydí se za svoje krajany ,a kolikrát si to s nimi vyřídí.Ať si váží Česka a nedělají tu ostudu a bordel.Ale to by museli být všude.Takže klid.

Před 6 dny

červená knihovna - hadr

81
Před 5 dny
Milena Bittlova

Rudá Milena Bittlová

13
Zobrazit další reakci
Před 5 dny

Prejme to pani, ze tady muze zit v miru.

Ti ochlastove se uz na Ukrjainu nevrati..

Zajimalo by mne, jestl isyn uz ovlada cestinu nebo jestli je jak

ty party deti, ktere se cestiny stiti.. samozrejme pripad od pripadu..

2
Před 5 dny

Když už se takhle veřejně přizná problém s těma ochmelkama tak to už musí být...

5
Karel Hlavatý

Ten problém s podobnými týpky tu byl už před začátkem války. Ostatně jsou to stejní ochmelkové a bordeláři jako Češi na stejné úrovni. Nesnáším to bez ohledu na národnost

Zobrazit další reakci
Před 5 dny

Pamatuji moc dobře,kolik nenávisti bylo k prvnim Vietnamcům mezi lidmi. Ale kdyby to řekli nahlas,tak je komunisti rychlé srovnali, protože byla potřeba pracovní síla. Dnes si můžete ventilovat nenávist veřejně.

Před 5 dny

Za desítku let budou bojovat gangy kudrnatých s gangy utečenců před válkou a to už bude pozdě se ptát kdo za to může. Lidé si zvyknou po setmění sedět doma.

5
Před 5 dny
Milda Hlávka

Nebo se naučí také střílet. Tato zem se jmenuje Česká republika.

Zobrazit další reakci
Před 5 dny

Hezký, nechtěla by Irina promluvit do duše všem svým krajanům? :-)

18
Před 5 dny

Ukrajinu v boji proti rusáckým okupantům samozřejmě podporuji, co mi však vadí, že někteří dezertují v Česku a jinde v EU, že se vyhýbají nástupu.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt