Zaskoč si tady do kolína na hřiště hrají tady fodbalek na hřišti je jich tam asi tak kol 40 a v něj letech od 25 až 40.Tak teda nevím kdo tam valčí a to jejich u nás 180 až 200 tisíc.Asi už zapomněli na svou vlast???
Ta Irina je rázná žena, nebojí se "srovnat" opilé krajany. Proč nebyla tak rázná už dřív a redakce jí musela několikrát pomáhat? Dokonce nesla na poštu balík s botami pro jejího bojujícího manžela?
opravte si ty chyby 🙁 žurnalisti z první obecné ...
Jak píšete v článku - Irině jsme pomohli také s lékařem, ačkoli jí nic nebylo.
No a já čekám na CT už čtyři měsíce.
Oni pomohou.
Mě by zajímalo, jaký mandát mají Ukrajinci kteří zdrhli "když to ještě šlo", soudit ty, kteří zdrhli, když to už nešlo. 🤔🤔🤔🤔
Až jsem se z toho článku rozbečel 🙂) Nechce přijet k nám před ubytovnu v Mladé Boleslavi 🙂, třeba by jim promluvila do suše....
Na Ukraině se chlastá? Já myslel,že tam jsou jen čestní,chytří,udatní,pracovití,krásní a střízliví lidé😆😆
Takoví jak píšete,jsou jen ti tmavší,co připlují na luxusních lodích,samí vysokoškoláci.
Jj a to je ono, tyhle chudaky naložit a vrátit do UA, pokud tu maká a chova se slušně OK, ale tyhle frajery co necri nic, opilce, násilníky vyvést domu,
Díky. A teď tu o Vlku a Červené Karkulce...
Kdo zažil válku, tak ví !! a kdo ne tak ze sebe dělá chytráka ! A nejvíc chytří jsou ti co žijí v blahobytu.
Pravil ten co zažil. A např. ve Lvově je válka?