Pro ty méně chápavé... Položím na váhu balení kafe a pípnu cibuli. Vyjede mi štítek s cibulí a s váhou kafe. U samoobslužné poklady nejde rozeznat, zda je to kafe nebo cibule. Krade se tak prý i chlast. Ale i tak si myslím, že se to vyplatí, než platit pokladní. Já samoobslužky využívám často (bez krádeží 😁) a rád, je to rychlejší.
Samoobslužné pokladny v nouzi také občas použijí vadí mi pouze že nějaký šetříví chytrák je navrhl výrazně nižší než pokladny klasické...
jsme národ zlodějů, kdo tam chodí, ten krade. nevím jak chtějí toto řešit. pořád lepší než život člověka, ale je to hnus. nevím, mě to ani nenapadne. asi jsem divnej.
Hele divnej, přečti si to ještě jednou a pořádně v USA to dělají taky tím to to neospravedlňuji, Ale jestli členové tvojí rodiny kradou nerozšiřuj to na celý národ . A zvláštní je že je to celosvětová záležitost. Kromě zemí kde funguje právo Šaría ( tam za krádeže sekají ruce), se krade všude po celém světě a bez ohledu na to kolik kdo má peněz. Tak to nehazej na národ. Nebo reaguješ podlé přísloví: Zloděj vždy křičí chyťte zloděje?
Já myslím, že je to jen první krok. Dneska si to musíme sami namarkovat, zítra si pro to budeme chodit do skladu, pozítří si pro to budeme jezdit k výrobcům a do obchodu jen pošleme peníze.
Co se týče potravin, koupím li si něco od výrobce, tj. z první ruky, mám to většinou kvalitnější a levnější. Zaplatím přímo a nemusím platit překupníkům
Pokud jde o průmyslové zboží tak již pár let nakupuji přes internet s doručením domů.
Opět je to nedokonalé,přesně tak to dělá skoro každej,vyjede levnější cenu třeba jablek a dá to na ty nejdražší na poklaně to bez problémů projde,ostraha jen čumído prázdna,takže deně markety musí prodělat.
Nedávno jsem byl v Kauflandu a pokladní tam byl úplná hrůza, celou dobu byl nasranej a mračil se, byl pomalej, věci mu padaly z ruk...
Asi na ty samoobslužný pokladny přestanu chodit...
Toto je známá věc už minimálně 20let a tímto lidem se říká přeceňovaci. A už když jsem šel po škole do práce v roce 2005, to byla známá věc. Obelhali i nepozornou prodavačku.
Pokud jde o malý nákup, tak za mě je taková pokladna skvělá. Čekat jen s rohlíky a salámem ve frontě je zbytečné, ale s velkým nákupem si to raději vystojím.
Nevím, jestli si autor článku povšiml, že mimo jiné také musí odpovídat váha výrobku (zboží). Takže se asi zase jedná jen o psaní pro psaní.
Člověka by tyto věci vůbec nenapadly, proč sem dáváte tyhle"návody"?