Jak navážíte přesně 250 gramů cibule, aby jste cenovku nalepili na kafe?
A svědectví „ ostrahy " prodejny?
Ti lidé si nejschou schopni ráno ani zavázat tkaničky od bot, proto nosí většinou „ mokasíny ".
A co takhle dát na váhu zeleniny přímo to co chcete zvážit a vytisknout štítek cibule? Pak máte štítek s přesnou váhou čehokoliv co si usmyslíte a váha na samoobslužné pokladně, která kontroluje jestli má zboží odpovídající váhu jaká je uvedena v systému, nic nepozná 🤷🏻♂️
Tak nevím, jestli samoobslužné pokladny předejdou frontám. Když bych to měřil, tak se u samoobslužné pokladny stráví 3x víc času než u pokladny s obsluhou. V okamžiku, kdy se nějaké zboží zasekne, tak než přijde obsluha, tak to kolikrát také trvá, že je lepší odejít k obslužné pokladně. Pravděpodobně je v nich budoucnost, ale za současného stavu přínos nevidím.
Jde o to, že jedna pokladní obsluhuje třeba čtyři samoobslužné pokladny. Jinak by seděla jen za jednou kasou. V Tesco je jedna pokladní dokonce až na osm pokladen samoobslužných.
A i když to lidem trvá, pořád je to, v přepočtu na jednu pokladní, rychlejší.
Jestli chcete, aby cena zboží nestoupala příliš rychle, musíte přistoupit na úspory v nákladech řetězců a k tomu samoobslužná pokladna patří. Jinými slovy: ne že by na to neměli, ale plat pokladních vám zvyšuje cenu zboží.
P.S.: taky preferuji člověka za pokladnou, protože ve většině případů jsem odbavený rychleji a bez problémů (alkohol, slevová akce, neznámé zboží, ...)
Nenažraný korporát by mohl vyměnit všechny zaměstnance za roboty a ceny by se stejně nezmenšily, proč by to taky dělali? Covid dokázal, že si mohou nafouknout ceny několikanásobně a lidi si to stejně koupí.
Jsem odpůrce samoobslužných pokladen. Dělám převážně jen velké nákupy jednou za čas a mordovat se na konci nákupu ještě s kasou...
Jdu tam utratit své těžce nabyté peníze za zboží s ultramarží a obchod by si mě ještě chtěl zapůjčit na práci pokladního zdarma. Je to jen jejich nákladová optimalizace, jelikož za automatickou kasu nemusí platit přesčasy, svátky, odvody, daně, dovolenou, nebo neschopenku. Max jednou za čas servis. Takže na konci jen zase větší zisk. Chtěl bych vidět, jak se vedení tlemí u kamer, jak si zotročili zákazníky 😉.
Super by byla za mě forma technologie, že projedu nějakým rámem, který mi vozík do pěti vteřin naskenuje, pípnu kartou v telefonu a jedu. Snad to někdy bude.
Jen můj názor.
Tak já právě ty velké nákupy dělám jen se skenerem, pípnu a odcházím. Super. Když mám alkohol, hlásím už na začátku obsluze, aby mne zplnoletnila, kontrolu nákupu mám tak max. 1x týdně. Nepodvádím, takže nevadí. Je to rychlé, pohodlné. Vytahovat věci na pás a pak zase rovnat zpět do vozíku, to už mě nebaví. Pravda, že zatím to jde jen snad v Kaufu a Globu.
Ten článek je pitomost. U samoobslužné poklady je i váha, na kterou se načtené zboží odkládá. Ta váha registruje s přesností gramu. Pokud bych navážil cibuli a pak místo ní dal kafe, váha okamžitě hlásí chybu a požaduje příchod obsluhy. Příchozí obsluha by pak nepovolenou manipulaci rychle odhalila.
Musel by tu kávu dát na váhu u zeleniny a zadat nějakou levnější zeleninu. Pak by váha odpovídala. Jinak bývají problémy třeba při nákupu ve večerních hodinách, kdy už je zelenina trochu povadlá a ta, která se neváží, třeba květák, brokolice, nemá už tu hmotnost, kterou měli zadanou. Musí zasahovat obsluha, takže obvykle s takovým zbožím jdu raději k pokladně.
Nezájem, nepoužívám.
Za to že jsi to pípám jak šulin sám slevu nedostanu a navíc mě úplně vytáčí že to nemůžu dávat rovnou do tašky - napřed na ten jejich pultík a pak to všechno znova brát do ruky a přendavat.
No a nelze jeden výrobek pípnout dvakrát tak, jak to dělají pokladní.
Na tom pultíku to můžete dávat rovnou do tašky, ne? Chápu, že to měří akorát rozdíly hmotnosti, jak tam pokládáte zboží, co tam bylo na začátku navíc je předpokládám jedno.
Upřímně, raději si vystojím frontu u běžné pokladny. Jsem stará, pomalá a se samoobslužnou to neumím. A prodavačka, která má "pomoct", bývá obvykle otrávená a vyloženě dává najevo, že ji to obtěžuje.
Když tak vzpomínám, s jiným přístupem jsem se nesetkala.
Mám to dost podobně. Nemám ty samoobslužné pokladny ráda. Vždycky na mně vybalí něco, co neumím zvládnout, nebo chce autorizaci obsluhy. A kde tu obsluhu mám hledat, když někde v koutě kecá s kamarádkou.
Nějak tomu úplně nerozumím. Ta plocha na kterou se po naskenování kódu produkt piloží má váhu. A pokud tam vložím něco co váží jinak, zež má v sobě sytém uloženo, nahlásí chybu.. já myslel že toto používají všechny pokladny, teď ale koukám, že některý řetězec chtěl asi ušetřit a pořídil pokladny bez této kontroly 😄
Je to tak, že některé krámy ušetří a nemají to... některé šetří místem a proto to nemají, ale v místech, kde je větší riziko krádeže (třeba statistický Ústí nad Labem), tak tam je to skoro vždy
V Kauflandu to asi nejde!Museli by jste zvážit kafe a stejnou váhu u cibule!Jaký koliv rozdíl,váha na samoobslužné pokladně by jinak oznámila,že váha zboží je jiná a zablokovala by se!Musíte pak zavolat obsluhu,která na to přijde a průser máte na světě!A za tu ostudu to fakt nestojí!
Ale vy dáte kilo kávy na váhu a označíte balení kávy jako cibuli( nebo levnější artikl) a prelepite čárový kód kávy na čárový kód cibule... váha bude v pořádku 👍 nedělám to, ale přemýšlím logicky 👍
Zase jeden z těch zázračných objevů amerických vědců, jakými se hemží i fejsbuk? A autor nepostřehl dvě zásadní věci:
1) Při dnešní ceně cibule by si nikdo moc nepomohl.
2) Cibule je zpravidla v kilových baleních, takže lepit ji na kávu, která krom levnějších druhů (mletá jihlavanka aj.) bývá v menších baleních a když zboží načteme, musí se odložit na místo, kde se i kontrolně váží. A systém vás akusticky upozorní, když jste to neučinili nebo nesouhlasí váha. Třeba hlášením "Odložte zboží!" či: "V taškové zóně se ocitlo neočekávané zboží a než budete pokračovat, odstraňte ho!" A to už by přivolalo obsluhu.
Heh, naskládejte kilo cibule přesně na gram...