Kdo toho tzv. dizidenta znal před rokem 89. Kromě Pražské kavárny nikdo. Nikoho nezajmal komik, dramatik - hrůza, spisovatel-obdobné, proč dnešní ctitele nazajíma jí jeho pobyty v kriminále - sanatorium, oslava narozenin a další. neměli ho STB jako volavku. Proč mu jeho kolega s disentu řekl Vašku jsi prase.
Bude si čím vytierať zadok. A dvakrát. Z jednej i z druhej strany. Ani toaleťák nebude treba.
Vytři si zadek Mečiarem.ČOBOLE
já bych tam dal Pekarovou s vykulenýma baňkama nebo Němcovou s rohlikama, Klause s propiskou , Kalouska s kalbou ...našli by se další...Vondru s promopro
Nebo tvèho Babiše s koblihou
Doufám,že na bankovce bude s flaškou v ruce,aby to bylo dokonalé.Větší kult osobnosti než za Stalina.Hlavně lavička za 350tis.,to je teda síla.
A pořád ho budou předhazovat a pořád...kult Václava Havla se jen tak nevzdává...stejně jako duhové pochody za svobodu sexuálních menšin...hromada křiku ale normální lidi to vůbec nezajímá...i děti ve školce si jeho pohádky nechají klidně ujít,protože čím větší blbost tím víc uznání
Ale co dá očekávat, ti kteří kritizují asi před 89 tohle psát nemohli, kvůli němu máte svobodu a muzete psát cokoliv. On byl pan prezident, já ho mám, nebyl hulvát. V ČR úspěch je trest.
Přesně tak!
Bodejť by neměl bustu v Bílém domě, vždyť dělal přesně to, co poněm ušáci chtěli. Ať si ho uznávaji třeba i marťané, pro mně to můj president nebyl. A schvalováním bombardování Jugoslávie jen ukázal, co v něm je. To nebyl "náš" president.
Já se jen obávám, že nakonec nějakou ,,tykev,, napadne udělat skutečnou bankovku. Kdyby náhodou ano, tak prosím s co největší hodnotou. Proč? To aby alespoň stálo za to nosit Havla v peněžence. Jinak by se mi s ním nechtělo chodit po světě a vidět ho při každém běžném placení. .
opravdu netuším, jak někdo mohl napsat : " Reakce rozporuplné ! " o ničem takovém jsem se nedočetl - reakce byla skoro jednohlasná - jak kdosi napsal :
" K čertu s Havlem ! " to tedy moc rozporuplné, podle mne a ostatních komentátorů, není
Všady Havel, Havel., Havel,. Otevřu zprávy Havel, otevřu televizi Havel, pustím rádio Havel, bojím se že otevřu ledničku Havel, otevřu konzervu Havel. Už je tady přehavlováno. Letiště Havel, ulice Havel. Myslíte si m že ho lidé až tak milovali. Víme jaký byl ve skutečnosti člověk. Nemusíme neustále Havlovat.