Ano, Havel je skutečně některými lidmi milován, další mu, ale nemohou přijít na jméno!
Největší výhodou Havla bylo, že to byl pěkně úlisný herec oslavující i „humanitární bombardování“ Jugoslávie. Tím spadl do žumpy hysteriků a primitivů. Ale bezesporu uměl to, aby se koza nažrala a vlk zůstal celý! Jeho jednání bylo vypočítané na efekt. Kecání plné lásky. Vzpomeňte, jak se nechal přemlouvat, aby byl zvolen prezidentem. Vzpomeňte na jeho prolhaný projev o tom, jak komunisté straší nezaměstnaností atd! A hlavně, pamatujete? Lidé bydlí v Králikárnách, jak dojemné! Dnes mladí lidé si na tu Králikárnu 2+1berou hypotéku cca 4 milióny kč na splácení za 30 let, uf, jak dojemné!
A ti pokrytci mu stavějí lavičky pokálené holubami, dokonce tisknou bankovky, jak dojemné. Český knedlík, umí!
Stanislave Vahulko humanitární bombardování Jugoslávie má na svědomí ten Váš zEMAN, který povolil letadlům jako předseda vlády létat přes Českou republiku, Tak tady příště nelži a nesváděj to na pana prezidenta Havla
Vydání této bankovky rozhodně víc lidí naštve než potěší.Dnes lidé ví kdo on vlastně byl.Ctěl bych se dočkat chvíle, kdy bude opět letiště Ruzyně.
Já říkám letiště Ruzyně pořád!
Oddychl jsem si, to bude pamětní tisk, na štěstí nás to v peněženkách strašit nebude.
(Ale mám takový matný dojem: když se na tisícovce objevil Gottwald, tak asi do roka byl listopadový převrat. Co kdyby se ten historický detail opakoval v opačné polaritě?)
Souhlasím, nejraději bych byl, kdybych o něm již nikdy neslyšel a aby ho nikdo nikomu nepřipomínal !
Byl to skutečně humanitární Bombarďák !!!!
A pro mně zamne jak nebude v peněžence tak mne to nevadí ! Ti co ho chtějí ve sbírce nech si ho koupi a můžou vytisknout i tapetu možná že nějaký fanda by si vytapetoval i WC.
Nene.
Pan Havel patří do rámečku.
Do krásného rámečku.
Byl to nejlepší prezident.
Ti dva, kteří přišli po p. Havlovi, nestáli za nic.
Když voliči budou volit podobné hrůzy, tak je lepší úřad prezidenta zrušit.
Uff. jen pametni.. Psat co napachal by bylo na dlouho. Ale hlavne - nevedeli si rady jak vladnout, tak si musel vzit komanca Calfu a pak je nechat byt a nakonec vse nechat v jejich rezii. Opilec nevernik. Zbrojni prumysl prenechal zapadu. . Co zavinil amestii nebo milosti. ( Odlozil) Jej to sem se rozepsal. Slo by toho vic. Daleko vic.
Tohle mi nevadí. Jeho vyznavači si to dílo mohou koupit a ti druzí se tím zabývat Budeč nemusí. Víc mi vadí přejmenování letiště a různá zákoutí, sezení a lavičky po tomhle pánovi pojmenovávané.
Souhlas
Tak už máme lavičky Václava Havla,letiště Václava Havla,nově i bankovky Václava Havla a já pořád toužebně čekám kdy konečně začnou prodávat toaletní papír s podobiznou Havla a pořád nic. Kdyby alespoň to Národní divadlo po něm pojmenovali,třeba by pak národ začal obdivovat ta jeho dramata,vždyť je to ostuda,takový "velikán" a jeho "dramatická veledíla" nehrají ani ta pravdoláskařská pražská divadla,dokonce ani ten Hrušínský ne.Nehrají je,považte, dokonce ani ta maňásková divadla.
Ale ty kulisy stavěl dobře.
Panebože to jsou nápady , jděte s nimi do háje . To samé letiště , pro 90 % lidí to bude a je Ruzyň . Ten rádoby umělec co to navrhnul měl to navrhnout na Slovači , tam by s ním zametly . Už dost Havla , prodejce naší republiky , už nám tu v podstatě nic nepatří . Díky .
Pamatuji dobu, kdy byl Gottwaldov ,Stalingrad Stalinův štít, Karl Marx Stadt, Gottwalda na bankovce, Závody V.I. Lenina .A ted máme Havla. V každé době se najde snaživý šplhoun. Nakonec, měli jsme i Hitlera. Jen bych rád věděl, kdo to bude příště.
Eliáš? tedy neberte si to osobně, mířím na vašeho jsmnovce gen. Eliáše
To jenom v mediích je v Praze "letiště Havla", mezi lidem to nkdy neuslyšíš, je to navždy jenom letiště Ruzyň, A ti političtí pokrytci jenom pořád Havlujou a už neví, kam by ho ještě nastrčili, taď na bankovky, příště snad toaletní papír.
Ten toaletní papír je výborný nápad.