V současné době je všechno špatně , bylo by třeba řešit jiné věci než pálení trávy . Debilníme čím dál víc , selský rozum se nám podařilo spláchnout do záchodu . No asi je zase čas se ozvat a ne jen nadávat doma u piva . A samozřejmě pálení trávy je to nejmenší .
Zvláště důležité v intravilánu obce, je počkat na dobu, kdy bude fakt hezky, lidé otevřou okna, aby mohli pořádně vyvětrat a pak to zapálit. Nejlépe dopoledne, když jsou v práci. Nevím proč, spousta lidí to takhle dělá. Mně přijde, že je to naschvál. Já bych v intravilánu obce zakázal jakékoli venkovní ohně od dubna do listopadu ( s výjimkou 30.4.)
Nebyla by nějaká politická strana, jejíž programem by bylo zrušit všechny zákony za posledních 35 let. Bych ju okamžitě volil.
Navrhuji vzít ty klacky co nemůžu na zahradě spálit a vyrazit do ulic. Už z nás dělají úplný pitomce. Klacků mám dost kdyby měl někdo zájem ozvěte se. Jen to chce zjistit kdo takovou hovadinu zase vymyslel špekáčkům zdar
A co zpívat, zpívat můžem?
Od prvního května to bude do 60 DB v domě, 75 DB ve vesnici, v přírodě lze hulákat tzv.na lesy. Nutno dokladovat písemně !
Vivat totalita, diktatura,cenzura a mlčením vzdání se vlastní svobody. Kde je ten hrdý Český národ. Už jen pouze národ zabělců a poseroutků.
Diktatura je realitou, jen ji maskují za ekologii a další vznešené cíle. Většina lidí je pohlcená konzumním způsobem života a neuvědomuje si, kam tyto totalitní zákazy vedou. Vždyť si nežijí špatně – jezdí na dovolenou, mají auta. Jenže dříve nebo později se to dotkne i jich. Brzy zakážou uzení, opékání špekáčků, zahradní grily – a vše bude jen za poplatek. Stejně jako dnes platíme poplatky ČT za mobil či tablet pod záminkou kolektivní viny. Lidé se stanou poslušným stádem, jejich život se smrskne na práci a slepé dodržování pravidel režimu. Svoboda člověka pomalu mizí a nahrazuje ji diktatura. Mně se to nelíbí a doufám, že se EU co nejdříve rozpadne.
Znění § 16 odst.4 zák. č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší, se po novelizaci téměř nezměnilo oproti znění předchozímu. Nerozumím tedy, proč by i nadále nešlo pálit suché rostlinné materiály, které nejsou znečištěny čímkoli jiným. Ví to někdo?
Musim říct, že moje listí není ničím napadené. Je pouze spadané. V článku se neustále hovoří o napadeném listí. Takže zřejmě se mě zákaz netýká. 😊😊
Vaše listí je napadené ze stromu na zem, takže to na něj platí taky 😊
Můj dům, můj hrad.
To už teď neplatí. Podle nařízení vlády může do soukromého objektu vejít i bez souhlasu majitele policie, hasiči a i pracovníci obecního nebo městského úřadu kvůli podezření na nelegální pálení odpadu v kamnech.
Tak že jsme se dozvěděly že vše co si koupíte je vlastně státu který o vašem majetku rozhoduje