1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Dara začíná vypadat úplně jinak 🙁. Čím víc se opravuje, tím je to horší- škoda.

75
Před 1 rokem
Jiřina Chlebková

Přesně tak,není si už podobná a já vidím prostě Pilarku 🫣

11
Před 1 rokem

No nevím,ale ten úsměv vypadá jak z hororu a ty žíly na tom čele,taky žádná paráda.Uz si není vůbec podobná.To Helen Mirren je min. o 20 let starší a vypadá skvěle.

52
Před 1 rokem
Pavla Müllerová

Helen Mirren jsem se na druhé fotce lekl. Hrůza. A Dariny taky. Vyměnit ty, co je líčí a Dara v šatech vypadá jak školačka v důchodu.

11
Před 1 rokem

Proboha, čtu ty komentáře a tolik negace vůči Daře ??? proč ?? udělala vám snad něco ??? Mně se líbí a obdivuji jí, její pracovitost (to, že neznáte její nahrávky je váš nedostatek, ne její), její kondici, vkus a vůbec. Jsem pyšná, že po Eifelkou někdo z Česka vůbec byl a Dara reprezentovala dokonale. Tečka.

13
Před 1 rokemUpraveno
Růžena Jirková

Tak z Česka tam nikdo nebyl, pak nechápu, proč jste na něco takového zrovna vy pyšná, jestli reprezentovala dokonale z 2 fotek nepoznám a opravdu neberu jako svůj nedostatek, že její nahrávky neznám. Tečka.

1
Před 1 rokem

Vždy, když vidím článek s Darou Rolins, tak si říkám, jak se asi cítí ta rodiny muže, kterého smetla a zabila autem. Si nedovedu ani představit, kdybych takto viděl vysmátého člověka, který by mne připravil o partnerku.....

28
Před 1 rokem
Lukáš Kundrata

Snad proběhl soud, médii byla vláčena x let, tak si tu teď, prosím, nehraje na lidového soudce. 😣

17
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Dle mého se vizazistce make-up u Dary vůbec nepovedl!

Jindy vypadá trochu lépe🤷‍♀️😃.

Souhlasím s názorem,ze to její konstantní vylepšování je už spíše na škodu!Odstrasujici případ.

41
Před 1 rokem

No fúúúj!

22
Před 1 rokem

Postava dobrá,ale hlavu vyměnit .Vypadá jak stará ztrhaná,vyžilá ženská .Dostává se do podoby Donatelly Versace zrovna jako Krainová.

30
Před 1 rokem
Jana Nováková

Hlavně vy budete krasavice!

15
Před 1 rokem

Gratuluji DR k úspěchu, přeju ji ho a mám z ní radost. DR jsi DOBRÁ!

Zároveň je mi smutno. Při srovnání s A. MAcDowell, která je cca o 14 let starší konstatuji, DR má vidět botox. Je to asi nemožné nechodit na úpravy, když žije ve společnosti, kde je to "povinnost", proto si spíše zaslouží politování, že podlehla a neumí stárnout.

O DR nikdo nebude mluvit jako o Meryl Streep, prostě nic se nesmí přehánět, ani omlazující kůry. Je spodivem, že všechny to vědí (co dělá botox aj.), ale jen málokterá ženská celebrita zvládne tlak společnosti (okolí). Asi jsou jen celebrity nikoliv osobnosti, nebo nevím, neumím si to vysvětlit. Nežiju v daném prostědí, o to to mám lehčí, nejsem celebrita, nemusím být osobnost a hlavně nemám dostatek peněz a času na všechny ty "procedůry", takže se mi to dobře kecá. :-)

21
Před 1 rokem

No dara se na vás tak akorát může vyte co. S takovou spilecnosti a uspět, paráda. Nemá potřebu chodit nahá a nebo dělat děti s kde kým 👍 je super a inteligentní. Pr...... A to ostatní nemá zapotřebí vystavovat, umí si vydělat úplně normálně a vy ostatní se klidně potento závisti. Pro vás je dobrá ta naše úžasná nanynka, které by její mana měla dát po ústech a někam ji zavřít, nejlépe psychiatrii

4
Jarmila Roudna

Inteligentní? 🤣

3
Před 1 rokem

Tady je tolik nepřejících pisálků,kteří jen pomlouvají a vidí jen samá negativa.

Tam kam se Dara dostala je jen její věc,její píle a tudíž její život.

Nikdo z vás co o ní píšete,jste jí nic jistě nedali a ani ona nechtěla nic po vás.

Tak se starejte sami o sebe tak jak se stará ona.Třeba to někam dotáhnete.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt