1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Darinka jako vždy překrásná. Nakonec foto 14 ta černá ropucha, hrůzou jsem zajela pod stůl.

24
Před 1 rokem
Ivana Nekvasilová

Vy ji asi nesaháte ani po kotníky, umíte něco?

6
Před 1 rokem

Pani,Darina,měla,nehodu s motorkářem...to je klid po pěšině..Ale koho tahle vyžilá zlatokopka zajímá???Visí tu 3 den ,ale jako co v životě dokázala?

5
Před 1 rokem

Kdyby jste vy všichni nebyli tak zaprdeny tak uvidíte že ona na tom všem hodně pracuje a je to vidět a krom jiného se do popředí necpe nějakými traparnami. A podotýkám není to můj ideál. A nikdy nebyl, ale objektivně uznávám, že je dobrá a přeji ji ať se jí daří.

3
Před 1 rokem

Krásné šaty, krásná postava. Takže blahopřeji. Je to prestiž dostat se mezi tak známé tváře.

8
Před 1 rokem
Dana Rokosova

Co je prestiž. Jako člověk který postaví 100 domů se mezi ně nedostane jen proto ,že nemá peníze. Já jí bůh chraň v ničem nezávidím. Jen neuznávám to co se z těch rádoby celebrit dělá. A to i z těch co tam byli s ní. Peníze to je to oč tu běží. Myslíte že by tam mohla kráčet i vědkyně co něco důležitého vynalezla. Nemohla, protože oni a bulvár ji neznají.

A o tom to je. Peníze jsou až na prvním místě.

Před 1 rokem

Směju se už od začátku.

POPOVÁ IKONA ???

Kdo zná více než dva názvy jejich písniček ?

Madonna, Spice girls atd., to jsou ikony, Darinka určitě ne.

Na svůj věk má šmrnc, to jo, ale jinak je to věčná "sponsoři search engine"

5
Před 1 rokem

Náhodou, je to úspěch, když česko-slovenská “celebrita” se povrtá v cizím hnoji. Ja za tím vidím peníze toho našeho slavného fotbalisty, koupil ji účast, aby měla jeho holka radost !

4

No umělá je už dokonale, takže na molo může mezi ostatní strašidla. To obočí á la Brežněv to jistí

44
Před 1 rokem

No nevím jestli to bylo reprezentativní. Ona Krainová je sice větší krůta sobecká, ale aspoň je hezká, ta by nás lépe zastoupila. Ona ok Darinka cvičí a zvonky štěstí, ale to do světa nepatří

1
Před 1 rokem

Je to hrůza -nesnaším ji

14
Před 1 rokem

No já se jen směji. Ona se tam předvedla zcela normálně a dalo by se říct inteligentně oproti těm nanam doma. Jedna skoro nahá padesatnice a druhá co recykluje své partnery

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt