Darinka jako vždy překrásná. Nakonec foto 14 ta černá ropucha, hrůzou jsem zajela pod stůl.
Vy ji asi nesaháte ani po kotníky, umíte něco?
Pani,Darina,měla,nehodu s motorkářem...to je klid po pěšině..Ale koho tahle vyžilá zlatokopka zajímá???Visí tu 3 den ,ale jako co v životě dokázala?
Kdyby jste vy všichni nebyli tak zaprdeny tak uvidíte že ona na tom všem hodně pracuje a je to vidět a krom jiného se do popředí necpe nějakými traparnami. A podotýkám není to můj ideál. A nikdy nebyl, ale objektivně uznávám, že je dobrá a přeji ji ať se jí daří.
Krásné šaty, krásná postava. Takže blahopřeji. Je to prestiž dostat se mezi tak známé tváře.
Co je prestiž. Jako člověk který postaví 100 domů se mezi ně nedostane jen proto ,že nemá peníze. Já jí bůh chraň v ničem nezávidím. Jen neuznávám to co se z těch rádoby celebrit dělá. A to i z těch co tam byli s ní. Peníze to je to oč tu běží. Myslíte že by tam mohla kráčet i vědkyně co něco důležitého vynalezla. Nemohla, protože oni a bulvár ji neznají.
A o tom to je. Peníze jsou až na prvním místě.
Směju se už od začátku.
POPOVÁ IKONA ???
Kdo zná více než dva názvy jejich písniček ?
Madonna, Spice girls atd., to jsou ikony, Darinka určitě ne.
Na svůj věk má šmrnc, to jo, ale jinak je to věčná "sponsoři search engine"
Náhodou, je to úspěch, když česko-slovenská “celebrita” se povrtá v cizím hnoji. Ja za tím vidím peníze toho našeho slavného fotbalisty, koupil ji účast, aby měla jeho holka radost !
No umělá je už dokonale, takže na molo může mezi ostatní strašidla. To obočí á la Brežněv to jistí
No nevím jestli to bylo reprezentativní. Ona Krainová je sice větší krůta sobecká, ale aspoň je hezká, ta by nás lépe zastoupila. Ona ok Darinka cvičí a zvonky štěstí, ale to do světa nepatří
Je to hrůza -nesnaším ji
No já se jen směji. Ona se tam předvedla zcela normálně a dalo by se říct inteligentně oproti těm nanam doma. Jedna skoro nahá padesatnice a druhá co recykluje své partnery