Doufám ze to viděla kaja pliskova ze i ve větrném počasí je potřeba trochu pohyb po kurtu a trochu ty snahy a bojovnost i když se tolik nedaří je to pouze sport a ne jen otráveným obličejem komentovat svoji lenost
Petra umí zabojovat. A umí se také usmívat, ne jak ta ,,plechová" Plíšková.
Podle mne jsou dotované turnaje ATP přehnané a státy musí platit zbytečně do systému WORLD Champion Chips stovky milionů aby pár tenistů bralo profesionálně podle úspěchu v turnaji nebo pouze startovném nehorázné peníze .Nejméně dotovaný Grand Slam Australien Oupen ze 4.Grandslamů stál letos 71.milionů Australských dolarů což je Českých 1,13 miliard Kč !!!! Česko musí dávat do kasičky také stovky milionů Doláčů na což byli tuneláři Berbr,Pelta,Mašínová frajeři ,kdy místo odeslání do Světové banky WTO si miliardy posílali na své účty do zahraničí což soudkyně JUDr.Mašínová přiznala !!Do dnes nebyl nikdo pravomocně odsouzen .Max na 3.týdny jeden soud dokonce navrhl 30% srážka s platu !!! Česko pořád patří podle WTO k ROZVOJOVÍM ZEMÍM nejvíce zadlužené a s nejmenšími odvody s přidané hodnoty .Přesto se Česko zadlužuje dál a dál !! Nyní si naplánovalo Česko schodek rozpočtu 600.miliard a to nemusí být konečné číslo nebot nedávno schvalovalo 500.miliard !! Babiš ANO si půjčil od Sorose USA 500.miliard Kč / 1,2 miliardy vrátit ? Na co ? Na vakcíny s USA ? Proto jej chce prezident Zeman vyměnit za Prymulu a do voleb mít ÚŘEDNICKOU VLÁDU !!
Tak si zapni Nedělní chvilku poezie a zklidni se.
Ne, že bych Kvitové nepřál, ale toto je turnaj 2, možná i nižši, kategorie, takže bych se nadšením tolik nerozplýval. Porazí 2-3, většinou nepříliš kvalitní, soupeřky a je ve finále. Kvalitu musí předvádět na kvalitních turnajích a to bohužel nedokáže. Čtvrtfinále, max. semifinále bývá konečná. Od častějších velkých úspěchů ji dělí obrovské množstvi nevynucených chyb, které neustále produkuje. A tvrzení, že je to její hra, jsou jen kecy. Škoda, talent a bojovnost jí rozhodně nechybí.
A kde skončila Plíšková? Ta je v žebříčku výš a vypadla hned.
Pro mě je Petra nejsympatičtější tenistka, jakou jsme kdy měli. Gratulace k postupu do finále.
Petra je jedinná Česká reprezentantka ,která vyhrála Wimbledon !!! M.Navrátilová bylo v době zisku Wimbledonu a jiných Grandslamů občanka USA !!! To ,že je rodačka s Čech nikoho nezajímá !!!Takže Petro VIVA KING !! Ted potřebuje jen trochu štěstí to zatím nemá !! Je vůbec zázrak ,že chudák tak dobře po pořezání nožem prstů tak dobře hraje !! Lékaři odvedli fantastickou práci !!Je škoda ,že dobytci zrušili atraktivní sportovní utkání na NOVA SPORT 1,2 !!!! K vůli tomu mám placené programy na kterých aktuelně je hovno !! Na hokej NHL kašlu !! Na ligu mistrů částečně i když Slávie tam opět není a druzí mě tak zas neberou stačil by záznam !! Bojové sporty UFC darmošlapové přesunuli na nejhorší TV O2 Sport Stream ! Mně nefunguje někdy záznami spíš YouTube !!
Paráda..k tomu ještě počasí jak na větrné hůrce, pamatuju Berďajze jak párkrát hrál ve větru a vyvstekal se k prohře.. Petra solidní výkon ikdyž se opět nevyvarovala klasických chyb při jasných neli ukončovacích míčku.. každopádně gratulace👍 a hodně štěstí do finále s Muguruzou a ať ji to vrátí i s úroky za posledně
Vyvztekal..jinak Berďajzův tenis jsem měl rád akorát ta hlava.. doufám, že ho Macháč nahradí
Peťka dnes zahrála skvěle. Pegula hraje uvolněně, bez nervů, o živobytí ji nejde, takže je v pohodě. Podle toho taky její hra vypadá. Karolínu včera zostudila. Petře jsem věřil. BTW zítřejší finále, stejně jako předchozí zápasy dávají Slováci. Na smartce naprostá paráda. Odkaz Tak na to mrknete! 😉
Hlásí mi to, že uvedený web lze sledovat jen na území Slovenska?
Skřipec, Kostka, Kokoška ... vlastní život jeden velký marast a k tomu halda mindráků, tak si občas aspoň odskočit plivnout na někoho úspěšného na PC ... 🙂 🙂 🙂
Kostku bych natáhl na skřipec, Skřipce bych zkopal do kostky a na oba bych natáh kokošku
Gratulace.Hlavně že ten nejbohatší cech co na Česku neskutečně rejzuje vedle toho také s přispěním českého státu zabraňuje většině lidem videt tyto zápasy. To samé pro ligu mistrů i když tam nikdo od nás nehraje. Hlavně, že jsou u nás povinné poplatky za televizi a to poslední na co se dá dívat je sport se právě zásluhou těchto lidí pořád zužuje.
Jendo ty máš fakt IQ jako zatoulanej banán
Pořád si myslím, že PK má ještě nějaký velký titul (US, Wimbl., Aus ...) před sebou. A přeji jí to. A že daní v Monaku? Tam je hlášen kde kdo. Kdyby se do Monaka všichni sjeli naráz, tak se tam ani nevejdou.
Tak paráda moc ji to přeji a ted ještě to potvrdit ve finále. K + K - Plíškové sedí někde tiše v koutku a koukají jak se hraje tenis.