Petro gratulace.... Lvice, ano Petra bojuje,běhá, maká, nevzdává se...
Jsou tam u ní vidět emoce, vztek, úsměv... Jaký rozdíl proti líné a věčně otrávené Plíškové....
Stále přemýšlím proč je ta Pegula tak nepříjemná.Nemá žádný super úder , ale asi to bude tím že nic nevymýšlí, udrží balónek ve hře, nekazí. Hraje jednoduchý ,ale účinný tenis bez velkých výkyvů, s celkem slušným prohozem.Petra zatím dobrý, Mugu je ve formĕ, vidím to černě. Jsem zvĕdavý na komentáře po případné prohře.
Prosím vás, nerozumíte někdo tomu, jak se nyní dělá žebříček WTA? Vždycky to bylo pořadí podle bodů za poslední rok. Plíšková má za poslední rok 940 bodů, Kvitová asi 1140, přesto je Petra za Karolínou. A nyní, když sleduji on-line ranking, tak Petře nepřibývají žádné body za Qatar. Díky.
Proč vyčítat Monako a daňové ráje? Není to nezákonné, dělají to mnozí a Petra vždy reprezentuje naši zemi. A tenis hraje na tomto turnaji skvělý.
Proč - protože "já nemám a oni jóó" - a už je asi ani nedoženu 😉
tedy - já se kvůli koze honit nemíním, ale panebože dej, aby aspoň tomu sousedovi chcípla 🙂
Z KAJI se pane KUS stala namachrovana hvezda kazdy turnaj jiny trener posledni dobou hruza ! Max 2 kolo jedine Hrdlorez ji nastartuje . ha ha zlata nase PETA LVICE!!!
Přesně tak😎večer si hraje s Hrdličkou na doktory a pak na kurtu nestíhá🤭
at si říká každý co chce Péta je fajn holka rád se na ni dívám jena rozdíl od pechovky příjemná Péto vydrž
Plechovka by se ale na tebe bude zlobit, že ji nefandíš, jelikož je to naše jednička.
Kvitová hraje na tomto turnaji více než dobře. Za těchto podmínek je se svým bum bum tenisem v nevýhodě. Přesto věřím v postup.
Doufám,že ta Monacká reprezentantka z Fulneku nevyhraje
To je tak kyzž místo mozku kostka.
To je tenis. Druhý set začala Petra špatně, ale dokázala nepříznivý stav otočit. Velká gratulace.
Ve dvou zápasech za sebou skvělej obrat v druhým setu - dost dobrý na psychiku, jen tak dál...