Vím že tam nemůžou být všichni ale Haraslín by tam měl být.
Nejsem Sparťan...ale Haraslín byl první, kdo mě napadl jako nejvíc chybějící. Pro mě jednoznačně nejlepší hráč ligy.
Pujcim si krasny výrok mých kolegů. Slavie na kolenou!!! 😄😄😄
Dočkal nebo ty Evzene? Nás ty vaše choutky vůbec nezajimaji😉🤪🤪🤣🤣
Nechápu, jak někdo mohl vynechat Haraslína. Wallem je nepovedený vtip, ale někdo z věčně druhé Slavie tam asi být musel. A co se týká brankáře, tak jednoznačně Vindahl, nejlepší čapák ligy
Preciado je lepší
Já nevím, třeba Kuchta tam je, Haraslín ne?! Navíc Zafeirise, který nápaditostí strčí do kapsy celou ligu chybí...
Na to jaká má být Zafeiris hvězda nemá čísla.
Sestava podzimu bez nejlepšího fotbalisty v lize?!
AC Sparta Praha přezimuje na prvním místě tabulky 👏
Od začátku sezóny nebylo pochybností kdo bude na prvním místě 😉 mužstvo je semknuté a vynikající práci odvádí realizační tým pod vedením pana Briana Priskeho 👏
Do jarního boje o obhajobu titulu mistra ligy už zůstala jen jedna otázka?
Budou fans Cirkusu Eden stále brečet?😂 otázka je zodpovězena ještě před začátkem jarního boje!Ano budou,to je jejich životní styl!
Občas se najde i nějaký Trapák z Opavy,ale to je nemocný jedinec a je zde spíš nasazený pisatel různých výkřiků do tmy 😉
Na druhý břeh Vltavy je potřeba poslat Ježucha s kapesníčky,novou kšiltovku pro šašulku s přelepeným nosem a bude to dobré 😂
Všichni musíte ohnout svůj hřbet a klonit se KRÁLOVNĚ Spartě,rok 2023 patří jedině Jí 💙💛❤️
Učte se 🤡🤡🤡🤡🤡z cirkusu Eden!
Proč takový román, přece fandíš Slovácku, ne?
Výběr je naprosto mimo , vzhledem k tomu , že se tam nevešel ani Haraslín , tak to jsou naprostý mimoni. Haraslín je minimálně na úrovni Birmančeviče , to jsou skutečné hvězdy podzimní ligy.
Haraslín je v jiné sestavě... Sestava baletek😄
Kuchta? Proboha proč? To spíš Haraslín.
Pokud vím, tak Spartu táhne na podzim Haraslín, ale ten v sestavě, kdo ví proč chybí a místo něj je tam spalovač šancí Kuchta. A jen jeden Slávista ? To musela být, ale hodně odborná komise, která tuhle sestavu vybírala !
Kuchta není v sestavě místo Haraslína. Místo něj je tam Kušlej.
Sestava podzimu podle sestav kola. Kuchtovi trochu vyšly čtyři zápasy, zbylé tragédie. Jiní forma dlouhodobá, zrovna třeba zmiňovaný Haraslín chybí. Tohle nelze brát vážně.