Super a ještě krásná holka. 🙂
Správně clickbaitový titulek. 😉 Mně se chce taky brečet. Reprezentaci národů tak můžeme klidně zrušit, protože v době globalizace nedává žádnej smysl, jak nám ukazují západní státy, s přemírou atletů afrického původu. Vždycky budou silnější a rychlejší, tak to prostě je. Je "fajn" vidět, že už jsme na to taky přišli. Chceme medajle? Stačí naturalizovat hodně černochů (černoch není urážka). Což se ve sportu často dělo. Čest mladé generaci, která se v zemi za kterou soutěží aspoň narodí. Mohli bychom taky nabrat pár trans "sportovkyň" na plavání nebo vzpírání. To by bylo, abychom se neumístili. 🙂 Všichni chtějí multikulturu, ale ve sportu to dopadne tak, že budou proti sobě soupeřit jen černoši, protože nikdo výkonnější nebude. 😎 A na matematických olympiádách zase za každou zemi asiaté. A co budeme dělat my? Asi do rezervace a do propadliště dějin...
Na olympiádách by proti sobě měli soutěžit jen ti nejlepší. Pokud to budou černoši nebo Asiaté, pak to tak prostě má být.
Velký respekt.... úžasný výsledek. Mimo to a nad rámec, krásná holka
Mys narozena ve staji vzdy zustane mysi i kdyby ji rikali ze je vranik ..😊 genetika je mrcha zla ..Jinak proc ne beha ji to ma jako kazdy moznost delat to co ona sama chce a uspech ji preji ..Kratochvil byl ale proste nejlepsi ..ma sanci ..Africane jsou uzasni atleti jejich genetika je k tomu predurcuje a je uplne jedno jestli to je Ceska nebo nekdo z cerneho kontinentu ..Lubumbo do toho ..😊a je opravdu moc hezka to je fakt ..
Bez urážky, ale tohle přiblblé přirovnání s tou myší ve stáji, co tu někteří máte, kulhá na všechny nohy. Myš = Mus musculus, kůn = Equus caballus, kdežto Koutecký = Homo sapiens (sapiens), Manuel = Homo sapiens (sapiens). Vidíte už, jakou kravinu píšete? Vám a Vám podobným bych do té závorky asi spíš přiřadil "neanderthalensis". Vám jde jen o barvu pleti, kdyby byla původem třeba "čistá" Němka nebo Polka, taky budete psát o myších ve stáji?
Konečně talent 👍
Skvělý výkon české závodnice. Držím palce v dalších závodech.
Já bych si jen přál, aby to tu ta holka nečetla. Protože ten hnůj, co tady někteří rasisti a xonofobové píší, by s ní nejspíš zamával. Člověk by nevěřil, kolik buranů tu v této době stále žije...
Proč se divíte? Já nejsem rasista, ale tyhle reakce jsem čekal. Barva pleti, netradiční české jméno.
Co je na ní českého? Krom toho, že se narodila v ČR?
Třeba značka Hyundai. Tradiční české auto, jen proto, že se u nás vyrábí?
Mně tady přijde úsměvné, jak experti s vysokou školou života definují, kdo je Čech a kdo není. Jak byste to chtěli definovat. Na základě genetiky? Když 1/3 jsou Slované, 2/3 Germáni a Keltové, pak nějaký mix. Tak kdo je ten pravý Čech? Jen ta jedna třetina, co je slovanská. Jak k tomu přijde ta část, co má jiný genetický původ a jejich předci tu žili dávno, než přišli Slované. Nebo budete někomu, kdo se tu narodil, zná jen ČR, říkat, že není Čech, protože sem rodiče přišli odjinud. Uvědomujete si, že všichni co tu žijeme nejsme z Česka původně. Naši předci sem taky přišli. U někoho to bylo třeba před 1000 lety, u někoho třeba před 50. Takže budeme definovat pravého Čecha na základě toho, že jeho předek se tu usadil minimálně ve středověku...
Národnostní otázku otevřeli němečtí filosofové zhruba v 19.století. Tehdy i u nás, v reakci na to, začalo tzv. národní obrození. Jinak pojem národ nikdo neznal. Prostě Čech by člověk, který v Čechách žil, nebo měl majetek, předky a cítil se Čechem. Západní kultura spíš vyznává státní příslušnost.
Komentáře zde opět nezklamaly. Hlavně, že zdejším rasistům vadí česká atletka afrického původu, ale nácek japonského původu v čele SPD jim nevadí.
Ja myslim ze nikomu nevadi ceska atletka jen jeji puvod je je jiny nez cesky.Na to neni nic rasistickeho.Za puvod by se nikdo nemel stydet.
Vygumovanci zase píši pí.... Přitom si stačí přečíst, že se narodila v Česku...
Rodiče češi nebyli, čili těžko může být češka. Má české občanství, ale jak může být češka, to fakt nechápu vzhledem k tomu, že moje žena Slovenka má z prvního manželství dceru, jejímž otcem.je čech a narodila se v Česku, přesto to byl celkem slušný opruz, aby jí vystavili český pas. Dokazování márodnosti na 3 měsíce. Nechápu, jak to tedy zařídili její rodiče.