Dopej , uberhuman co ma formu 365 dni v roku. 😂
Kto delal i jenom trosku nejaky sport vi, ze to neni mozne..., jsou lepsi i horsi dny.
Ale jeho Magic box je zazrak
Takže Vy jste si párkrát šlápl do pedálů nebo kopl do balónu, a na základě toho se cítíte kompetentní hodnotit, jestli někdo zobe nebo ne? 😄
No, proč ne? Jestli Vám to dělá dobře:)
Já k tomu dodám jen tolik, že mezi prostým amatérem a nejlíp placeným cyklistou světa, o jehož mimořádném talentu se mluví už od juniorů a jehož celý život se točí kolem toho kola, se asi pár drobných rozdílů najde 😄
A jeden z nich je, že když má špatný den ten první, tak holt ujede 40 kilásků místo osmdesáti a pak se z toho týden léčí. Zatímco ten druhý i při špatném dnu klidně skončí na bedně, jen se před něj vejde někdo, kdo měl ten den lepší 😄
Dnes to byl opravdu "jiný terén" než na Amstelu...Pomohlo to i Thomasovi, vrátit se na "bednu"...A tady jedni polemizují, jestli Tadej vyhrává "spravedlivě" a nebo "něco" bere...a druzí zase o tom, je-li teď nejlepším...no jestli "si pomáhá", závoďáci ( i kvůli Lancemu ) mají tolik kontrol a nelze to zjistit...? A nejlepším cyklistou je podle každoročních výsledků od 31.12.2021 tzn. už pátý rok...Tak ten cyklosvět "neberte tak vážně" (cit.Peťo Sagan než ukončil kariéru), fanděte a užívejte nádhernou přírodu a nejlepší výkony při závodech...třeba už o víkendu při LBL, tam se ukáže skutečná příprava a momentální forma všech před hlavními závody GT.
Asi si ani nedokážeme představit, jak po PR (= jízda na sbíječce) cyklista počítá každou součástku těla. Ten Amstel tím byl jěště hodně ovlivněn. Když byl Tado v úniku na Amstelu, tak držel velice otevřený posez, tam musely naskakovat Watty ve slušných procentech navíc, zatímco Remco ve stíhačce to dobře aerodynamicky zabalil.
Jestli mne paměť ještě slouží tak tad byl taky jeden mimozemšťan jménem Armstrong kterému až po letech prokázali dopink . jestlipak to nebude s tímto mimozemšťanem to samé .
Koho to Armstrong porazil? Jo už vím. Kloedena, Ulricha, Pantaniho, Bassa...
Jinak je mi jasný, že jsi troll a odmítám živit tvou opičí radost. Měj se
Zajímalo by mi,jest-li byly dopingové kontroly již před 60 lety.
Protože tak jak moderátor ČT ve všech cyklistických přenosech posledních 10 let vyzvihuje tzv.legendy je až patologické.
Nevěřim,že tenkrát nedopovali a on z nich dělá div né modly.
Dneska jsou přísné kontroly.
EPO je vynález druhé světové války pro podporu tvorby krvinek zraněných vojáků. Fignon se ani netajil tím, že by to "Nonjuiced" nikdy nezvládl. Takže asi tak.
Bere Tadej či nebere? To je přímo hamletovská otázka. V dnešní době, kdy kdekdo bere látky na a kde co, kdy každé lepší fitko má na recepci širší sortiment podpůrných věci než bar u Jacka, je až komické uvažovat o dopingu. Nakonec co je doping a co ne rozhodují odborníci, kteří jsou zase jen lidé se svými povahovými rysy. Taky se nějak na svá lukrativní místa dostali, taky někomu něco dluží a jsou vděční za to že jsou tam kde jsou. To už vůbec nemluvím o dopingových komisařích. Ti teprve mají moc!! Právě na Armstrongovi je to krásně vidět. Masový vrah by se mohl stydět, jak LA vláčely po soudech komisích, v médiích a to důsledně gumování výsledků. On jejich prostřednictvím vlastně zrušil téměř celou dekádu Tour de France. To se nepovedlo ani druhé světové válce. Zkrátka pokud nemá Tadej někde v kole pohon a jeho výkony jsou opravdu způsobeny tlakem do pedálů, je to za mě v pořádku..
Tak to byl naprosto drtivý nástup. Dnes byl o třídu, možná o dvě lepší než všichni ostatní. Evenpoel na to dneska vůbec neměl.
On je prostě vrchar .Tam na něho nikdo nemá .V neděli jeli skoro po rovině takže to nebyl jeho šálek kávy
Jo ten závěr byl opravdu neskutečnej, Tadej je prostě třída, docela by mě zajímalo jak by dopadl Jonas Wingegaard ,kdyby byl v cajku a jel Valonský šíp.
Lehká odpověď...jel to 3x...2020 W 71,LBL 84...2021 byl W 83,LBL 28 a 2022 oba nedojel...ale vyhrál TdF...pak už žádný nejel, byl zraněný
Klobouček. Asi je nyní nejlepší cyklista planety.
Asi? Zřejmě cyklistiku moc nesledujete, ještě rok, dva a budu i nejlepší cyklista historie.
Toho fakt dodali bez tlačítka "off" - chyba ve výrobě.
Náhodou ho někdo posadil na kolo a ono to vyšlo. Toť vše.