1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Dobrý den. Já měl za to, že pan Hašek je trenérem fotbalové reprezentace, tedy dospělé, ne žákovské. Že by snad naši hráči neměli kondici, to jsem si ještě nevšiml. To není to kritérium, ve kterém za ostatními zaostávají. Jsou to všechno profesionálové a o kondici se musí přece starat sami. No, reprezentanti se budou divit na tréninku, my diváci se asi budeme divit při zápasech. Přeji krásné dny.

11
Před 11 měsíci
Antonín Prokůpek

Kondiční trenér je nedílná součást profesionálního, nejen fotbalového, mužstva. Nejedná se jen o to, aby měli hráči "fyzičku". Jeho práce je nedílnou součástí každého tréninkového procesu, tím spíše na profesionální úrovni. Kromě jiného také obsahuje optimalizaci tréninkové zátěže, doplnění a obnovu energie, tj. regenerační proces, optimální přípravu před zápasem, regeneraci a zátěž po ní a mnoho dalšího. Není to tak jednoduché, jak se může zdát.

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 11 měsíci

Já osobně trenéru Haškovi fandím. Je v nelehké situaci, jednoduché to určitě nemá a mít nebude, právě proto mu přeji hodně štěstí v jeho práci a držím palce.

4
Před 11 měsíci

Já to říkám furt, že by se ve veřejném prostoru mělo mluvit správně česky, pak ty Babišoviny přebírají i novináři. 🙂 "Reprezentační kouč Ivan Hašek sáhl pro posile do německé Bundesligy."

4
Před 11 měsíci
Karel Doktor

Kdybys ty zoufalče znal aspoň polovinu jazyků co ovládá Babiš. Jedinej premiér, kterej nedělal ve světě ostudu co se jazyka týče ty Joudo.

9
Před 11 měsíci

To tam zas bude víc "obslužného personálu" než hráčů. Spíš bych tam viděl nějakého zaříkávače, který by se modlil 25 hodin denně aby k nám byl bůh milostiv. Ono zrychlit Součka, to je úkol na dvě pětiletky ! Marný !

4
Před 11 měsíci

Kondiční trenér je třeba tomu se nejde divit. Kdo povede ČR jako hlavní kouč potřebuje být hlavně šaman jinak nevyhrajem ani zapas a je jedno jestli je to Šilhavý nebo Hašek.

2
Před 11 měsíci

To si dělá srandu ne máme tolik peněz nato brat někoho do realizačního teamu Tak snad mají natrénovano ne Jestli ne tak tam nemají co dělat

9
Před 11 měsíci

V bundeslize se svým klubem nic světoborného neudělal. Fotbalu ale rozumí a snad to Haškovi vyjde.

2
Před 11 měsíci

No Haškovi nepomůže ani svěcená voda bohužel...za mne hrobař, který nemá u reprezentace co dělat...

9
Před 11 měsíci
Zdenek Kolinger

Sdílím tentýž názor. Hašek a jeho metody z Libanonu nám nepomohou.

4
Před 11 měsíci

pokud si od ostatních bafunářu do toho nenechá mluvit mohlo by se mu to povést

4
Před 11 měsíci

Oslovit bývalý realizační tým,to je ubohost a slabé sebevědomí!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt