1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Haška je m líto, hlavně jako bývalého Sparťana. Ale historie je historie a ta zatím nikdy nezklamala. Ano, vždy když Slávie Vládla reprezentaci, VŽDY se nehrál dobrý fotbal a VŽDY byl turnaj propadákem. Jenom doufám, že ty zbývající tři Sparťany nechá Hašek sedět, aby se na tom nepodíleli.

2
Před 10 měsíci

To jsou kecy, však v klubu ma sp... dost hráču z ČR. Souhlasim se sp.. fanoušky, že je to úlet, toilk SKS hráčů. Mohli dostat volno a mohli jsme hrát ve složení. Obrana, Mejdr, Panák, Zelený, Vitík, záloha :Pavelka,Karabec, Sadílek, Ryneš, Krejčí, Ševčík, útok: Kuchta

4
Před 10 měsíci
Tomáš Lázňovský

Teď jsi předvedl,jak je jednoduché, stát se hňupem,viď?

4
Před 10 měsíci

Nevím jak kdo, ale u mě platí jedno. Důvěřuj a prověřuj...

Před 10 měsíci

Myslím že keců kolem Zimy bylo dost........ve Slavii hraje úplně jinak než v repre protože repre nemá tak roztaženou vlastní polovinu.hrat ve stylu Slavie třeba panák tak shoří jak papír!

3
Před 10 měsíci
Jiří Tesař

Zima hraje špatně všude.

4
Před 10 měsíci

Mně je úplně jedno jakou má klubovou příslušnost, pokud ho trenér vybral - ok, fandit budu ČR. PS - ukázka novinářského rozvracení

4
Před 10 měsíci

Sice bývalý Sparťan, ale jeho synacek se se Spartou soudil, tak možná je to odplata za to...

5
Před 10 měsíci
Libor Marek

Člověče, pletete si persony. Se Spartou se soudil syn Martina Haška (bratra Dominátora) a ten nemá s Ivanem nic společného...

Před 10 měsíci

Ze by byvaly spartan nadrzoval Slavii??

Je to jeho odpovednost, tak uvidime. Nezapomente jak se kritizoval Rulik pri nominci a vime jak to dopadli.

1
Před 10 měsíci

Je to jednoznačně odpovědnost trenéra a pokud je dobrý trenér, tak musí vědět, že nejdůležitější je mít především partu. Z tohoto důvodu mi tam trochu nesedí Kuchta, ale uvidíme.

1
Před 10 měsíci

To je nadržování Spartě,Slavii na léto rozprášit do reprezentací, aby neměla možnost kvalitní letní přípravy na příští sezónu.

4
Před 10 měsíci
Miloš Lef

Jdi ty brepto 😄, Sparta víc hráčů pro repre nemá. A to jsem fanda. Jedině, že by Birma, Haras, Laci, Sorensen či Preciado dostali český pas.😉

5
Před 10 měsíci

SparŤané buĎ brečí, dělají bordel nebo urážejí všechny kolem sebe. Nic nového, ostudy.

4
Před 10 měsíci
Soňa Jarošová

zatím to vše vámi řečené plníte vy sama 🙂

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt