Haška je m líto, hlavně jako bývalého Sparťana. Ale historie je historie a ta zatím nikdy nezklamala. Ano, vždy když Slávie Vládla reprezentaci, VŽDY se nehrál dobrý fotbal a VŽDY byl turnaj propadákem. Jenom doufám, že ty zbývající tři Sparťany nechá Hašek sedět, aby se na tom nepodíleli.
To jsou kecy, však v klubu ma sp... dost hráču z ČR. Souhlasim se sp.. fanoušky, že je to úlet, toilk SKS hráčů. Mohli dostat volno a mohli jsme hrát ve složení. Obrana, Mejdr, Panák, Zelený, Vitík, záloha :Pavelka,Karabec, Sadílek, Ryneš, Krejčí, Ševčík, útok: Kuchta
Teď jsi předvedl,jak je jednoduché, stát se hňupem,viď?
Nevím jak kdo, ale u mě platí jedno. Důvěřuj a prověřuj...
Myslím že keců kolem Zimy bylo dost........ve Slavii hraje úplně jinak než v repre protože repre nemá tak roztaženou vlastní polovinu.hrat ve stylu Slavie třeba panák tak shoří jak papír!
Zima hraje špatně všude.
Mně je úplně jedno jakou má klubovou příslušnost, pokud ho trenér vybral - ok, fandit budu ČR. PS - ukázka novinářského rozvracení
Sice bývalý Sparťan, ale jeho synacek se se Spartou soudil, tak možná je to odplata za to...
Člověče, pletete si persony. Se Spartou se soudil syn Martina Haška (bratra Dominátora) a ten nemá s Ivanem nic společného...
Ze by byvaly spartan nadrzoval Slavii??
Je to jeho odpovednost, tak uvidime. Nezapomente jak se kritizoval Rulik pri nominci a vime jak to dopadli.
Je to jednoznačně odpovědnost trenéra a pokud je dobrý trenér, tak musí vědět, že nejdůležitější je mít především partu. Z tohoto důvodu mi tam trochu nesedí Kuchta, ale uvidíme.
To je nadržování Spartě,Slavii na léto rozprášit do reprezentací, aby neměla možnost kvalitní letní přípravy na příští sezónu.
Jdi ty brepto 😄, Sparta víc hráčů pro repre nemá. A to jsem fanda. Jedině, že by Birma, Haras, Laci, Sorensen či Preciado dostali český pas.😉
SparŤané buĎ brečí, dělají bordel nebo urážejí všechny kolem sebe. Nic nového, ostudy.
zatím to vše vámi řečené plníte vy sama 🙂