1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 29 dny

Divadlo,nic divadlo cirkus.Pustili to aby Sparta padla na páté místo.

Stejně jako s Karvinou.Ubohý.Tupý.Zavrženi hodný přístup.

Všeho do času.Na každého dojde.

18
Před 29 dny
Milan Korbel

Divadlo a cirkus se hraje od jakživa přece na Letné, to je známá věc, tak nevím, proč ty neumětelové a nekopové tady furt kvičej

5
Před 29 dny

Tady už může psát každý jeliman.... můj pes je chytřejší... jak se mohl Ouma podepsat pod prohru, když střídal dříve než Slavia dostala tři branky ty jelito?

8
Před 29 dny

Kdyby tam chtěli uspět tak uspěli vedou 2:0 a nechají si během 8 minut dát tři góly a Jablonec na ně neměl ,ale to divadlo co předvedli ,tak to bylo hodné Oscara . A Kozel se po té frašce raduje jak kdyby vyhrál LM. A Markovič mu na třetí gól ještě přihraje . Prostě divadlo na pokračování. Ito se tady děje jenom zavzpomínat když trénoval Bílek Plzeň tak Sparta tam celý zápas odchodila a prohrála a Slávie měla po titulu a už před zápasem psali Sparťani radši Plzeň než Slávie tak nevím čemu se kdo diví.

12
Před 29 dny
Václav Suchý

Komentář někoho, kdo zápas zřejmě vůbec neviděl, jen o něm četl. Slavie sice nenastoupila v nejsilnější sestavě, ale rozhodně to nebylo divadlo. Hrála většinu zápasu dobře, měla další tři velké šance, které očividně nezahodila schválně, ale šlo o zblokované střely, nebo střely jen těsně vedle...I za stavu 2-2 mohl rozhodnout Kušej, chybělo mu málo....Jablonec vyhrál zaslouženě i když trochu se štěstím....

Divadlo vypadá jinak....Zápas jsem viděl celých 90 minut.

6
Před 29 dny

Tohle je asi nejhloupější sportovní web v Česku. Píšu to sem, ne proto že tahle hloupost už přesahuje maximum normálního. Psát o někom, že vyhořel a že se podepsal pod prohru, když střídal v 68 minutě za stavu 2:0 a hraje na pozici CM je známka totálního sportovního amatérismu.

Clickbait asi funguje, ale je mi fakt líto všech, co sem snad skutečně chodí ty nesmyli číst.

5
Před 29 dny
Petr Štursa

Ne "nesmyli", ale "nesmysly". Ještě jednou a bude tyty jeden!!

Před 29 dny

Pane Bardouzle, tak 1., Ouma střídal v 68. minutě a první gól Jablonce padl v 81. minutě. 2., to je sport a použít výraz „vyhořet“, když se jedná o výsledek 2:3 venku na hřišti 5. (4.) týmu, který hraje o poháry, kdežto jistý mistr nasadí od začátku víceméně B-tým a kolem zmiňované 68. minuty dokonce možná i C-tým, bych rozhodně nepoužil. Zamyslete se nad sebou trochu prosím.

8
Před 29 dny
Petr Fucyman

On to ještě neviděl ten zápas 😁

3
Před 29 dny

Doporučil bych autorům podobných nadpisů, aby se občas na ten zápas skutečně podívali. Ouma sice nepředvedl nic oslnivého, ale v době jeho odchodu vedla Slavia 2:0. Jak se tedy mohl „podílet na fiasku“, to opravdu nechápu. To se zase někdo vyřádil v titulku…

13
Před 29 dny
Tomáš Fiala

Jinak, ten kdo nemá ve Slavii co dělat a dokazuje mně to každý zápas, je Chytil.

9
Zobrazit další reakci
Před 29 dny

Přidám se ke kritikům...Zápas jsem sledoval na stadionu. Vinit hráče, který odejde z hřiště za stavu 2-0 a není ani u jednoho z inkasovaných gólů z prohry, je vrchol diletantství.

Slavie nepřijela v nejsilnější sestavě, ale vinit hráče na hřišti z divadla či cirkusu a v podstatě tím dehonestovat výkon Jablonce není fair. Jen pro připomenutí těm, kteří ligu moc nesledují. V nadstavbě Jablonec vyhrál ze 4 utkání 4.

1
Před 29 dny

Záleží na Plzni, jestli bude stát o druhé místo v lize a vyhraje doma nad Jabloncem. Potom by jí Sparta mohla děkovat. Věřím že doma remízu s Olomoucí je Sparta schopná uhrát i v tom bídném stavu kdy přeplácení hráči jsou na úrovni spodku ligy.. Slávii už o nic nejde a klidně to Ostravě doma pustí.

Před 29 dny
Bohuslav Tyr

Já myslím že ne bude oslava a prohrát, to ne

1
Před 29 dny

Takových mužů měla už Slávie víc, ne sice za takovéhle peníze. Nebudu jmenovat, jeden šel do Belgie, druhý do Lince, třetí kope jako náhradník pravého beka. Ne vše se povede.

Jenom jeden moment hovořící za všechno. Vystřídající Škoda, vyhlášený kanonýr, je sám na malém vápně a střílí doprostřed brány brankářovi do náručí a to za stavu 2:2, pár minut před koncem.

2
Před 29 dny

za me by nemel respektovany web zamestnavat "redaktora" ktery je nalitej jak brok kdyz pise clanek. dopada to neslavne kdyz ani nevi co pise zoufalec. dobre ze neobvinuje z prohry treba stanka ze dostal 3 goly.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt