To si pan stylista nevšiml, že paní Krainové ty šaty vůbec nesedí? Vždyť jí prsa skoro vypadnou a má je divně zmáčknuté. To je podle něho ok?
No on ji totiž dělá stylistu🤣🤣🤣
Jestli si Vaněk myslí ,že Simona je krásná a omladla s tou pos..nou slámou na hlavě,tak by měl zajít na oční,nehledě na to ,že on a jeho móda taky není žáden zázrak.
Vesměs strašidla všichni. A Vaněk je supr strašák.
Docela mě štve Roman Staša. Fandila jsem mu, když soutěžil v Masterchef, ale teď se nacpal mezi praštěné "celebrity " a začíná mít jejich manýry. Lépe by udělal, kdyby se držel své vařečky a předváděl své umění u plotny.
Přesně
Tomu říkám záslužná práce, hodnotit, co si kdo bere na sebe. A když už někoho pochválí za hadry, tak alespoň kabelku by doporučil jinou, aby se neřeklo. Jako kdyby na tom záleželo...
Já bych doporučil panu Vaňkovi méně koksu do nosu, asi tak.
Nebo spíš do zadního otvoru
Až zas přijedou distingovaní Švédi do Prahy chlastat, mrknu, co mají na sobě, určitě to bude inspirativní pro všechny české burany. Když k nám přijela na výměnný pobyt studentka z Dánska, tak celou dobu nosila teplákovku a oprané tričko, od té doby v podstatě nic jiného nenosíme celá rodina, taková to pro nás byla inspirace.
Buran, co si hraje na stylistu a jejich guru, on Františka nikdy nebude. Všechny pomluví jen kámoku Krainovou co vypadá jak transka, vychválí 😄
👍Jasně machruje, že je jedničkou v oboru .
Jak Vaněk vypadá je jedna věc, ale má pravdu. Styl Gašpárové se zásadně zakládá na vyvalení koz a Makarenko je východní malovaná truhlice z vosku.
Hm tak fresh je fresh😁 Byla jsem zvědavá na ten podle něho fresh moderní účes a nakonec je to ten nejhorší možný, prostě jakoby si Jitka zrovna odskočila z aquaparku,no ale proti gustu..