1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

To si pan stylista nevšiml, že paní Krainové ty šaty vůbec nesedí? Vždyť jí prsa skoro vypadnou a má je divně zmáčknuté. To je podle něho ok?

55
Před 2 roky
Sarka Stehlíková

No on ji totiž dělá stylistu🤣🤣🤣

17
Před 2 roky

Jestli si Vaněk myslí ,že Simona je krásná a omladla s tou pos..nou slámou na hlavě,tak by měl zajít na oční,nehledě na to ,že on a jeho móda taky není žáden zázrak.

41
Před 2 roky

Vesměs strašidla všichni. A Vaněk je supr strašák.

15
Před 2 roky

Docela mě štve Roman Staša. Fandila jsem mu, když soutěžil v Masterchef, ale teď se nacpal mezi praštěné "celebrity " a začíná mít jejich manýry. Lépe by udělal, kdyby se držel své vařečky a předváděl své umění u plotny.

16
Před 2 roky
Marta Nováková

Přesně

1
Před 2 roky

Tomu říkám záslužná práce, hodnotit, co si kdo bere na sebe. A když už někoho pochválí za hadry, tak alespoň kabelku by doporučil jinou, aby se neřeklo. Jako kdyby na tom záleželo...

11
Před 2 roky

Já bych doporučil panu Vaňkovi méně koksu do nosu, asi tak.

83
Před 2 roky
Lukas Novák

Nebo spíš do zadního otvoru

19

Až zas přijedou distingovaní Švédi do Prahy chlastat, mrknu, co mají na sobě, určitě to bude inspirativní pro všechny české burany. Když k nám přijela na výměnný pobyt studentka z Dánska, tak celou dobu nosila teplákovku a oprané tričko, od té doby v podstatě nic jiného nenosíme celá rodina, taková to pro nás byla inspirace.

25
Před 2 roky

Buran, co si hraje na stylistu a jejich guru, on Františka nikdy nebude. Všechny pomluví jen kámoku Krainovou co vypadá jak transka, vychválí 😄

27
Před 2 roky
Libuše Kulíková

👍Jasně machruje, že je jedničkou v oboru .

8
Před 2 roky

Jak Vaněk vypadá je jedna věc, ale má pravdu. Styl Gašpárové se zásadně zakládá na vyvalení koz a Makarenko je východní malovaná truhlice z vosku.

21
Před 2 roky

Hm tak fresh je fresh😁 Byla jsem zvědavá na ten podle něho fresh moderní účes a nakonec je to ten nejhorší možný, prostě jakoby si Jitka zrovna odskočila z aquaparku,no ale proti gustu..

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA