1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak tohle ještě na naší politické scéně chybělo.Kdyby oba uspěli, jak by se ty dvě strany mohli kompromisně dohodnout. Ledaže verbují do pollitické války. Směšné a trapné.

37
Před 1 rokem
Jana švarcová

Svobodní

zrovna moc neuspěli za 16 let své existence, stěží tedy uspějí teď, vždyť i ANO je o tři roky mladší stranou a kam se proti Svobodným dostali?

8
Před 1 rokem

Typické...když si chlap najde milenku, sbalí kufr a jde. Rozhodně neháže špínu na bývalou manželku, protože ví,že s ní bude muset stejně komunikovat pokud nechce ztratit děti.Stejně ho všichni odsoudí, zvlášť pokud má sedm dětí. Žena, která si najde milence a chce vztah ukončit si potřebuje obhájit takové sobecké rozhodnutí a proto začne házet na bývalého manžela špínu a ještě se ho snaží připravit o děti.Je to prostě hnus. Dvacet let byla v pohodě, měla s ním sedm dětí a najednou se k ní špatně choval? Paní Šichtařová není typ puťky domácí, která by si takové chování nechala líbit. Ani finančně nebyla na manželovi závislá. Nevěřím jí ani slovo a taková křivá osoba nemá v senátu co dělat. Doufám,že jí lidé nebudou volit.

45
Před 1 rokem
Milan Hromádka

No já nevím, možná vy nebo někdo, koho znáte, to tak udělal, sbalil kufr a šel, ale většina chlapů na manželku hází fůru špíny a pomluv, protože si potřebují obhájit, že odcházejí od rodiny k jiné ženě a nechávají to všechno na bývalé. A také se tím zaštitují do budoucna, aby mohli děti vídat častěji nebo si zajistili střídavou péči, protože přece jejich děti nemůže vychovávat pouze bývalá žena, která má tolik negativních vlastností, přece kdyby ty negativní vlastnosti neměla, tak oni by si nehledali náhradu jinde.

Paní Šichtařovou osobně neznám a nijak se jí nezastávám, ale myslím, že když žena porodí 7 dětí a rodí je doma, tak to bude nejspíš statečná ženská.

6
Před 1 rokem

Paní Šichtařová je vynikající ekonomka, hodně věcí velmi správně analyzovala. Ale rodinné spory nikomu nepomohou do Senátu...přesto jí přeji hodně štěstí, zvláště proti Drahošovi, který v Senátu sedí jak pecka a nikdy nic neudělal.

18
Před 1 rokem
pavel hradecký

Možná jenom nechápete funkci senátu, odkdy senátor zařizuje? To je kolektivní orgán

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Paní je vzdělaná, nepochybně při penězích (tedy mohla vzit roha se dvemi či tremi dětmi) a pořídí si s takovým člověkem sedm děti? Ta to v hlavě asi nemá v pořádku.

60
Před 1 rokem
Karolina Nováková

jak jsem pochopil tak manzel na ni prevedl i nejake firmy. Tyran. A podle toho jak cele roky pani vystupuje na verejnosti to taky nerma v hlave v poradku (proto s nim vydrzela tak dlouho)

6
Před 1 rokem

náš život je často víc to, co máme než to, co si přejeme...

Je skvělé, že se paní Šichtařová odhodlala k tomuto kroku.

Zveřejnit to asi musela, jinak by to měla brzy na talíři, vzhledem

k její kandidatuře do senátu. Článek se ji snaží poškodit tím, že

obět' háže do jednoho pytle s agresorem.

41
Před 1 rokem
Hana Rys

Vždy není vše černobílé a madam nebude určitě světice.

33
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Pokud byl takový jak zveřejňuje, nestalo se to během jednoho roku. PROČ s ním má 7 dětí??

104
Před 1 rokem
Alena Fryčová

Možná proto, že vyznávají " tradiční hodnoty" . A myslím, že většinu porodila doma a neustále to vytrubovali do světa

21
Před 1 rokemUpraveno

Já vím naprosto přesně, kdo je v tomto dramatického rozvratu rodiny velké konzervativní zastánkyně tradic Šichtařové a Pikory viník a kdo za něj může.

LGBT a úpadkový liberál😎 Na ně se obracejte😎

14
Radovan Riegr

Dobro došli 😄

7
Před 1 rokem

Četla jsem s Markétou Šichtařovou dříve několik rozhovorů, mluvila v nich o poklidném rodinném životě, o tom, jak vaří dětem bezlepková jídla,vydala i bezlepkovou kuchařku a manžel děti bere často do přírody, mluvila o jejich vztahu s respektem a láskou. Nechce se mi věřit, že to muselo dojít až k 7.dítěti, kdyby se partner choval tak hrozně. Ano, psychická nemoc se může kdykoliv objevit u kohokoli z nás, jen mi to ukazuje, že nikde to není dokonalé, jak se navenek prezentuje a zbavuje iluzí o dokonalém family modelu, který oba tak dlouho úspěšně veřejně ukazovali..

18
Před 1 rokem
Marie Kovaná

Mít sedm dětí s nějakým šílencem a despotou a žít s ním 20 let mi přijde na vysokoškolsky vystudovanou ženu taky neuvěřitelné... To musí být paní Šichtařová totálně submisivní, aby si vše nechala líbit i vzhledem k dětem celých 20 let...

26
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokemUpraveno

Vypadá to, že dcerunka má od maminky HODNĚ vymytou hlavu. Ale hned na to naskočí novináři a protože táta nepreferoval ženská a feministická hnutí, tak to byl špatný otec? Protože požadoval po členech rodiny, aby jedli třeba spolu v kuchyni?

Naopak jsem mockrát četl, jak s nejstarší dcerou chodil do divadel (na její přání), jak se v rodině viděl. Jaký to byl hrdý táta a snažil se pomáhat a makat na svoji ženu = Next Finance. Teprve když se začali rozvádět založil si Pikora Invest, což je společnost mnohem úspěšnější než dnešní Next Finance. Knihy sice psali spolu, ale od té doby co se začali rozvádět nevyšla jediná. Pikora nicméně avizoval další knihy - SÁM, nepotřebuje k tomu spoluautora. Paní Šichtářová i v blogu potřebuje spoluautora, viz její blog na iDnes.

Nemohu uvěřit tomu, co se zde stalo. JE to zkrátka zrůdnost, a pokud bude mít - doufám, že bude - pan Pikora pořádné právníky, tak se ty paní bude moc a moc divit.

Držím mu palce.

37
Před 1 rokem
Patrik Svoboda

Zkuste se podívat na nějakou Výměnu manželek v TV, kde nějaký jasnozřivý otec hlásá svoje jediné pravdy o tom, jak musí být doma uklizeno a jak musí všichni šlapat podle otce jako hodinky a dojde vám, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. Pravda, myslel jsem si, že v té TV je to ten nejhorší level...

9
Před 1 rokem

Ať se dámy na mne nezlobí, ale mít ji doma, to asi nebude snem každého muže, už jen podle těch článků, kterými zaplavuje český tisk, z těch ta její nepříjemná povaha přímo tryská.. A oni mají 7 dětí..tak to vám ten rozvod vám, ale hlavně těm dětem, vážně nezávidím..

77
Před 1 rokem
Michal Němec

Vám to nepřijde úchylné? - Po dceři měl například její vlastní otec hodit půllitr plný vody. Následně se dívce do stehna zarazil střep. „Všude byla krev a dcera měla poručeno střepy nahá uklidit a potom vytřít podlahu, aby se nekontaminovala. Když to udělala, hodil po ní další půllitr,“ líčila s tím, že když scénu po návratu domů uviděla, musela se svléct a začít uklízet střepy s dcerou.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA