1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

A tohle má jako soudružku (které to tak tak nějak politicky prorusky myslí) dostat do Senátu? 😄 Ale jděte.

No bude téhle samičky tura domácího v bulváru a na iDnes ještě do voleb plno. Už na mne vyskakuje ze všech rohů a koutů... 🤮

24
Před 1 rokem
Jakub Procházka

Dedo.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

„Fyzického násilí nebylo zase až tolik, dostala jsem párkrát pěstí, dcera byla jednou škrcená, pořezaná. Mladší děti dostávaly od partnera na zadek stylem, který připomínal porouchaný stroj, co se nemůže zastavit. Nebylo to ale na denním pořádku. Daleko horší byl všudypřítomný strach. Bylo jasné, že stačí jakýkoli neopatrný pohyb a přijde strašný výbuch,“

šílená splácanina všeho možného, nevěřím

"Museli jsme totiž jíst jen v kuchyni, a to nešlo,“

„Oficiálně chlastám legálně,“ usmívala se na nedávné narozeninové oslavě.

Asi pěkně rozmazlená a namyšlená dcera, když se nemůže najíst s rodiči u stolu, asi i alkoholička a pokud chtěla potopit otce, tak z čeho jí bylo tak strašně zle? že to neuvedla...

Můj názor podle článku a fotek:

Manžel celkem úspěšný, ne moc hezký, na násilníka nevypadá.

Manželka, vypočítavá, vezla se na jeho úspěšnosti asi ráda, když vydržela sedm dětí.

Dcera(jediné dítě, které se vyjádřilo) ve vyjádření není žádný důvod proč je jí z táty tak zle? to jako proto, že chtěl aby jedli u jednoho stolu...? asi jo jinak jí podle mě zkazila matinka a tátu prostě nechtěla poslouchat, to je celý.

11
Před 1 rokem
Martin Junek

Váš zbytečný příspěvek nebudu komentovat, Vy všechno víte, byl jste u toho. Ale v každém případě nevíte, že povaha (násilník) se nedá poznat podle vzhledu ani podle chování ve společnosti. I podvodník skoro vždy působí jako slušný člověk, jinak by se tolik lidí nenechalo podvést. Spousta lidí bez ohledu na pohlaví se chovají odlišně doma a jinde. Jsem z nich smutný, protože to byla dvojka opravdu chytrých lidí. U psychických onemocnění se změny chování mohou projevit po mnoha letech.

4
Před 1 rokem

Ona za Svobodné, on za Dýzl/Fízl. Obraz našich politiků. On jí nutí skákat od vstupních dveří do koupelny k dekontaminaci a ona pak skáče několik let ? Kdo z nich je větší blázen ? Ona, nebo on ? Pak ale člověk pochopí, jak to s těmi politiky je. Ještě je jedno vysvětlení, že tam není nikdo normální. Asi proto, že nikdo normální tam nechce. Ale pak se nedivte........

10
Před 1 rokem

Já myslel, že radili ODS jak nakládat s financemi a buď měli málo nebo nebo už je nebaví dělat ve finacni sféře a chtějí snadný love ze senátu (asi živit 7 děti něco stojí a dávky jim asi nedaji), tak kandiduji oba za obskurní hnutí typu svobodní a motoristé, protože za ostatní strany by je nikdo na kandidátku nedal?

4
Před 1 rokem

Oba jsou nemocní a měli by se léčit. Ne usilovat o práci v Senátu, krindapani!!!! Česká politická scéna je opravdu bizár!

115
Před 1 rokem
David Štefan

Máte pravdu. Pokud žila s člověkem, který má výše zmíněné psychické poruchy, naskýtá se otázka, proč s ním žila 20 let a měla s ním 7 dětí. Paní ekonomku jsem uznávala, ale po přečtení tohoto článku jsem změnila názor. Je to opravdu bizár, co jsou někteří spoluobčané schopni "vyplodit" pod heslem "negativní reklama je také reklama", aby se dostali ke korytu. Je mi nevolno!!!!

101
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Chudák holka psychicky se zhroutila a přestala menstruovat nebo musela jíst v kuchyni . Jak ponižující to muselo pro ni být . Jíst v kuchyni jak nějaká služka . Bože můj a kde by chtěla jíst 😂 v ložnici v obýváku ? Nevím jak ona my jíme v kuchyni tam máme jídelní stůl . Asi začnu chlastat . Nebo mám trauma že musím jíst v kuchyni 😂

22
Katarina Fritschova

A přitom se stačí jen trochu zamyslet a neudělat ze sebe blbce, žejo. Znala jsem rodinu, kde se jedlo pouze společně u stolu v kuchyni a že strany otce byl to obyčejný teror, poznámky, výsměch, urážky atd, každé jídlo, každý den.

10
Před 1 rokem

Tak myslím, že má pan Pikora dost velký problém, jestliže to potvrdila i dcera. Takový chlapy si zaslouží jedině zavřít, je to odpad společnosti šikanovat ženskou a malé děti.

60
Před 1 rokem
Julie Bakošová

co dcera potvrdila , že po ní otec chtěl ,aby jak normální rodina jedli u jednoho stolu? A , že kvůli tomu začala ve 14 letech chlastat ? To je opravdu šikana !!!

74
Před 1 rokem

Taková normální tradiční konzervativní rodinka. Vzor výchovy a plození pro všechny konzervativce. Nejstarší holka se už přiznala, že je od čtrnácti alkoholička. co tam máte dál? Arogantní ambiciosní matka co se zoufale neúspěšně snaží prosadit v politice a nemám problém v rámci předvolební kampaně kydat rozvodovou špínu na manžela veřejně? Jen ubohost...

22
Před 1 rokem

Normální ne-psychopatičtí lidé se snaží takové hnusy sice řešit, ale pokud možno diskrétně. S ohledem na sebe, partnera a hlavně děti. Ale tady ne, to se musí rozmazat do mediálního prostoru. Normální lidi by se styděli a snažili se to nějak rozumně vyřešit.

A tohle se cpe do sněmovny... "chce se mi zvracet".

12
Před 1 rokem

Zda se ze se ti dva hledali az se nasli …..

Od Sichtarove jsem cetl nekolik statementu tykajici se nejruznejsich ekonomickych temat a nebyl sem si jist zda je po urazu hlavy ci pod vlivem halucinogennich latek.

Ponekud otevreny pohled do jejiho soukromi me ovsem presto prekvapil .Ma 7 deti s muzem , ktereho vubec nemuze vystat?

Zcela pragmaticky videno rozvede li se pan Pikora a bude li platit alimenty , nemel by pak kandidovat za motoristy ale spise za pesi turisty . To mu bude myslim blizsi.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA