Musela jist v kuchyni a otec měl nevhodné názory? Jako že nemohla jíst i televize a určuje tátovi co si myslí? To jako fakt?
Možná je to ta dcera, po které hodil sklenicí plnou vody a krev na podlaze potom musela uklízet nahá (včerejší článek).
Podle fotek, co má Pikora na síti, tak jsou z něj ty jeho děcka ale opravdu "úplně vycvakaný". Přijde mně, že to nemá v hlavě vpořádku ani jeden z nich, podle toho co Šichtařová psala.
Mate pravdu. Sama nejdřív nadávala na oběti sexuálního násilí, vydělávala na šíření strachu a ted ceka soucit ? Nechutné/nevolitelné.
Úroveň diskuse a většiny diskutujících je opravdu katastrofální. Do rodinných vztahů nevidím, ale jako ekonomové jsou oba excelentní. Měl jsem možnost oba poznat na přednáškách a byl to pro mě zážitek. A nemyslím to ironicky. Pokud někdo rozumíte ekonomii, tak moc lepších lidí v tomto oboru tady nemáme. Stejně tak např. paní docentka Švihlíková. Kdokoliv z nich by byl ministr financí na úrovni. "Odborníci" jako Křeček, Skopeček, atd. jim nesahají ani po kotníky.
Jak by je někdo chtěl volit? Za to co předvádějí? Nevoilit ani jednoho, ať si nejdřív udělají pořádek mezi sebou... toto, co předvádějí, opravdu není chování vhodné politické reprezentace... Proš si nadělali 7 dětí? Neměli by se o ně nejdříve postarat? Peníze snad oba umí vydělat i bez politiky!
Zatím to víme jen že seznamu a z idnes... Takže bych to nebral zase tak vážně (budou volby a p. Drahošovi teče do bot - šest let jsme o něm neslyšeli)
To že mají sedum potomků a za sebou rozchod to je známá věc. Rozchody bývají komplikované.
Šichtařová patří do senátu víc než její protivník....od ní se toho dozvíme víc než od pana neviditelného.
Zakaz jist mimo kuchyn. Machisticke chovani ? Nespravne nazory na feminizmus a zenska hnuti. Tohle je duvod zacit chlastat ve 14ti. Tak jestli to spis neni jen vymluva proc chlasta
Neznám ani jedno jméno. A je mi to jedno. Jak to tak často bývá, lžou oba a žena hraje víc na city. A veřejné mínění je vždy na její straně. Nikdo s nimi nežil, tak ani nikdo nemůže soudit, kde je pravda.
Po Kuchařové a Brzobohatém, se spíš stavím na stranu může.
Ženy jsou manipulantky a jejich hraní na city (chudinka, děti, atd) je kolikrát až nechutné.
Ale jak říkám. Nežil jsem s nimi, tak je těžké říct, kdo víc lže
Dovedu si představit, že ženská žije léta doma s člověkem, který jí ubližuje. (netvrdím, že to je tento případ). Nicméně však nerozumím tomu, proč takové věci musí sdělovat novinářům.
A mít s takovým člověkem sedm dětí!
Dovede se někdo představit poklidný, harmonický život v rodině, kde vychovávají 7 děti, oba rodiče jsou ambiciózní, dělají kariéru, řídí několik firem a ještě chtějí vstoupit do politiky?
Já ano, nicméně s jediným rozdílem že manželský pár který mám na mysli vstoupit do politiky nechce a ani se nedivím.
Nechápu, jak se ho někdo může zastávat, předpokládám, že toto si vymyslet nelze (nebylo by proč, kdyby to byl "milující otec"). Můj názor je ten, že jestli nutil dceru nahou vykoupat kocoura, nahou uklidit rozbitý půllitr..., tak to už není obsedantně kompulzivní porucha, ale prostě (navíc) nějaká sexuální úchylka... Akorát manželce a dětem některé věci asi došly později ... Vážně není dobrý nápad sedm dětí..., hlavně ani ty děti si už od určitého počtu často nepřejí sourozence, ale na to rodiče neberou ohled, jen na to, co oni chtějí...
Lze si to i úplně vymyslet a důvodů je mnoho. Množící se případy, kdy někdo takhle někomu zničí reputaci zcela bez důkazů, jsou toho dokladem. Myšlenka, že by se ženě mělo automaticky věřit, protože je žena, je sexistická.
No, kde je ovšem zcela objektivní realita nemusí být až tak jasné a jednostranné. Nebo snad pro vás ano? Pro mne určitě nikoliv. Nevím, byl bych zdrženlivý. Myslím, že to může i být jako v proslulém filmu válka Roseových. Chyby, provokace, cholerické šílenosti a úlety na obou stranách. Chytří a vitální na to budou zřejmě dost. Teď by to chtělo vše probrat s panem Pikorou.