1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

I tak to v životě chodí. Líbí se mi ty konstrukce, které se nevyskytují snad jedinému příspěvku.

Před 1 rokem

Bylo mi z otce fyzicky tak zle, že jsem zhubla tak, že jsem přestala menstruovat. Museli jsme totiž jíst jen v kuchyni, a to nešlo,“ nechala se slyšet.

Nejhezčí dvě věty. Chudák holka, nemohla se ani najíst, jen v kuchyni, to je hrůza 🙂 a určitě z toho měla velké deprese 🙂 že by trochu rozmachané děcko ...

7
Před 1 rokem
Petr Oubram

To ne, spíš tam museli jíst všichni pohromadě a otec je peskoval a buzeroval celou dobu co tam seděli a ona už to nemohla dál snášet.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

šaškárna na N-tou , aby bylo o čem psát. V dnešní době , kdy technika je za "doslova drobný", by nebyl problém těch "několik ran pěstí" -uvedených ve článku mít natočených na mikrokameře a Pikora by měl problém ,že by koukal na svět "zpoza mříží blázince". Zatím ani vidu ani slechu. Paní Šichtařovou jsem občas sledoval při jejich vystoupeních a nejednou mi zablikal "výstražný vykřičník" .První co mne upozornilo - jsou to oba ekonomové - teoretici, co by možná horko těžko dokázali řídit pekárnu se dvěma zaměstnanci (pekařem a prodavačkou). Sice to chvilku trvalo , navíc je mi proti srsti, že to odnese těch 7 dětí, protože chca nechca je ten mediální cirkus semele, ale ty "plevy" nakonec vyplavaly napovrch. Jak se říká "není všechno zlato co se třpytí". A doufám, že lidem dojde, že jak jeden, tak druhý "jsou nevolitelní",protože na starosti občanů budou mít těžko čas. Přesně to je ve stylu té "Války", když on, tak já taky, nebo naopak. Nesvědčí to absolutně o nějaké morální zralosti, tak v politice nemají co dělat. Jenže - takových tam už je....

5
Před 1 rokem

Mám takový dojem, že tady startuje další seriál - Agát Hanychová, Taťána Kuchařová, Markéta Šichtařová. Aby se lid bavil a nezabýval se takovými prkotinami jako je např. katastrofální stav naší ekonomiky.

18
Před 1 rokem

...být sama sebou, užít si kampaně, užít si voleb ????snad jdu do kampaně, a do voleb ,abych tu byla pro někoho, kdo mi dal důvěru a spoléhá , že prosadím jeho zájmy! ne abych si užila, být sama sebou ...jsem asi včerejší...ale člověk , který má k řešení sebe sám, nemá vůbec mou důvěru, že bude schopen zodpovědně řešit věci veřejné.

7
Před 1 rokem

Od obou to je kalkul,

Mediální prostor,

Žena oběť vyhraje volby

Je to rodina ze které bychom měli zvracet mi,jak si jsou pro své výdobytky přes mrtvoly

Sichtarova jede na prezidentku,vše se tak pripravuje

3
Před 1 rokem
michal schwarz

No od obou...pokud vím, tak se s tím v tuto chvíli vytasila Frau Šichtařová. Než tu jako prezidentku - to by snad bylo lepší oživit Reinharda Heidricha 😛

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Musela jíst v kuchyni, byla ožralá uz od 14 a matka to nevidela? A kde jako ma jist 7 deti, jeden na zachode, druhe v koupelne? Tyhle výlevy pubertální dcery, to jako ma madam vynest do senátu? Pane doktore Pikoro, slušelo by Vám ministerstvo financí, elektrikář Stanjura tam nema co dělat. Preji pevne nervy.

16
Před 1 rokem

Je obdivuhodné, že ambiciózní, publicisticky a nyní i politicky až hyperaktivní M. Šichtařová dokázala při tom všem ještě zplodit sedm dětí. Jinak ovšem ve mně tato pravicová ekonomka nikdy nebudila valnou důvěru. Což se tímto skandálem jen utvrdilo. Pana Pikoru trochu znám z XTV a sotva můžu věřit že je to takový ďábel. Přeju si aby panák Drahoš ze senátu zmizel ale nejsem si jist zda MŠ pokud ho porazí přinese podstatné zlepšení. To je ostatně podobné ve větším i s volbou Trumpa prezidentem USA.

Před 1 rokemUpraveno

Žili spolu dvacet let a mají 7 dětí. Oba vstoupili do politiky a světe div se , perou svoje "špinavé prádlo" na veřejnosti. Tak to je úroveň. To jsou ukázkoví kandidáti Šichtářová do Senátu a manžel Pikora za rok do PS. Určitě mají velkou šanci uspět. Ha,ha,ha ....

7
Před 1 rokem

Hm. Tak tyran přepsal svoje firmy na ženu, kterou týrá a nechal se vyhodit z domu. Jojo,tak tohle běžně tyrani svým ženám dělají. Pan Pikora je možná dobrý makroekonom, ale jako mikroekonom vlastního majetku nic moc.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA