🤮
Příště vám tam dají nějakého pěkného kluka klid.
Normální mladá holka s normální, štíhlou postavou. Bagárová je teda o hodně hezčí a sympatičtější. Ale pokud jsou spolu tihle dva šťastni, tak to je nejdůležitější. Jen nikdy nechápu ty vaše nadpisy. Už si vážně skočte pro brýle celá redakce.
normální by byla, kdyby neměla ty kačeří rty
Šťastné období prožívá někdy každý, zvláště když je mladý. Důležitější bude, za jak dlouho budou šťastni, že se rozešli.
Muradov bude rád až dostane občanství 😂
Ty nase zensky si nedaji rict a pak maji oci pro plac. Zadna skoda jich.
Přesně tak a pak se to zakrývá různýma šátkama a ve škole mají poslední slovo děcka !
Klapka: Muradov, manželství po druhé...
Nebyl náhodou prohlášený za nežádoucího?
Byl, ale nějak to utichlo... 😕
A za nějaký čas budeme číst, jak špatně se vztah vyvíjí a jak jsou od sebe a bla, bla. Je takový článek pro někoho přínos? Pište raději reálné věci a problémy naší země, to nás zajímá!
Jste na bulváru, tam problémy naší země nenajdete 😁
Neříkám, že jsem bůh ví jak hezkej, ale co na tomhle Makakovi ty ženské vidí...
Hlavně prachy!
Bijec Muradov přitahuje krásné mladé ženy, ale jak je to s jejich inteligencí, to netuším. I když mnoho moudrých pánů už v minulosti řeklo, že pochopit uvažování ženy bývá pro muže často velmi nesnadným úkolem.
Nevím, jestli je to pravda, ale už jsem i četl, že Muradov je jednou ženatý ve své domovině, pro muslima to však nemusí znamenat žádnou překážku na rozdíl od jeho evropských partnerek.
Na svatebni cestu do Uzbekistánu a zůstaňte v teplíčku? Cetl jsem a pamatuji řeci tohoto myslitele bojovnika ,tak proč ne ?
Tělo hezke, pusa pusobi jakoby nemela zuby. Ale obdivovat tělo holky pod 30 let bezdětné...by snad melo byt normalni, ze je štíhlá.
Ano, mělo by, bohužel není, nadváha je problém. .)