Jen tam vlezu..a už mám vztek......a na konci mě dorazej bezobslužnou pokladnou, kterou musí obsluhovat pokladní od pokladen obslužných.
Pokud nepoznáš klobásu od rohlíku, tak k nim nelez.
Viz pan Žežulik, nevím kde bydlí ale bohužel ve velkých městech řetězce zlikvidovali malé obchůdky a pokud tak jsou tak jsou to z90 procent Vietnamci,jako zázrakem ještě se drží zelenina na Starostrašnicke P10 ale tam před nákupem prvně vykrást banku dost hustý ceny květák za 100 i víc no problém
Zlodějina, zlodějina a zlodějina, nic jiného v tomto hnusném státě ani čekat nelze!
Doporučuji odstěhovat se z hnusného státu do nějakého pěkného.
rohlík i kedluben je taky na kusy, když bude banán nebo jablko, proč ne, je mi to jedno
A v televizi mimo jiného, sama reklama na Lidl, Kaufland, už jenom ta reklama, která je tak vlezlá, způsobuje, že tam už nechodím, nebudu na ně přispívat svými nákupy předraženého zboží
Tak, zrovna papriku na kusy prodává i Billa a Albert. V kvalitě zeleniny a ovoce nelze vybrat. Všechny řetězce se snaží co nejdráž prodat a tvářit se, že je vše stále čerstvé.
Odkaz
mel by se už udelat pořadek v nakupních řetězcích protože ty ceny si delají jak chtějí kontroly a zase kontroly jinak levněji nebude nikdy je v tom bordel a chaoz.to chce nakupovat v malych obchodech a do marketu nechodit a oni by museli slevnit
Jestli u nás může prodávat obchodník něco co má tuhé skupenství na litry tak už se ničemu nedivím. Například Globus přepuštěné máslo cena za 1l.
Německý Lidl zase začal vážit ovoce, které bývalo na kusy. Např.ananas, galia meloun, medový meloun, cantaloope meloun. Papriky se prodávají klasicky na váhu.