1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Paní redaktorka trochu více zaspala dobu. Je spousta ovoce i zeleniny, která se prodávají po kusech. Salátové okurky, sladké papriky (ty bývají po dvou kusech), kiwi, mango, květák atd.

5
Před 10 měsíci

Poslední dobou tam přestávám chodit, je to samá aplikace a to mě nebaví.

42
Před 10 měsíci

Já tedy nevím, ale u všeho, co se prodávalo na kusy, byla stanovená hmotnost výrobku, u pečiva byla určitá tolerance v řádu gramů, to už neplatí?

3
Před 10 měsíci
František Plešný

U zeleniny - třeba u pórku nebo kedluben - nikdy nebyla stanovená hmotnost výrobku....proč by taky měla být....není to výrobek...navíc pórek opravdu nejde prodávat na váhu....stejně jako svazek čerstvé mrkve s natí...nebo svazek ředkviček....ale tohle nikdy nikomu nevadilo....tak proč by mělo vadit prodávat papriky na kusy....stejně jsou v takovém případě všechny přibližně stejné...a druhá věc...nikdo nikoho nenutí nakupovat zrovna tam...má desítky dalších možností, kam si dojít pro dražší papriky, ale na váhu 🙂

12
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 10 měsíci

A to ještě používají e-ink displeje na kterém na dálku občas mění cenu Takže než přijdete k pokladně tak zjistíte že cena je jinde. 😀

6
Před 10 měsíci

Asi radši nebudu kupovat rybíz.

2
Před 10 měsíci
Jaroslav Veselý

🤣jo. Jinak teda u okurky byva vsude cena treba 9,90. Ale u jedne papriky? .....

1
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Prodávat papriky na kus už zkoušel Albert tak před 10 lety, moc dlouho mu to nevydrželo a vrátil se zpět k ceně za kilogram.

3
Před 10 měsíci

Lidl není český řetězec a obecně si z nás německé řetězce dělají dojnou krávu, doma si to nedovolí.

8
Před 10 měsíci

Jó hnusný Lidl

12
Před 10 měsíci

To není žádná novinka. na rohlik.cz je tohle odjakživa.

1
Před 10 měsíci

Lidl,lidl,lidl s apkou i bez je švindl a xindl

32
Před 10 měsíci
Hana Šulcová

Nojo, všechno s "apkou". Já se jednou ptal prodavačky, jak chutná máslo s apkou. Že jsem jedl máslo s bylinkami, česnekem, ale s apkou ještě nikdy. Nepochopila ironii a koukala na mne jak na Marťana.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt