1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

MeinGott.... Za devadesát minut musí být nakoupeno i s rychlým občerstvením, nebo odpočinkovou kávou. Do Lídlu sice nechodím, nakupuji v Kauflandu střední velikosti. Desetidenní nákup za cca 3000 korun pořídíme i s manželkou, která chodí o francouzských holích za 20 - 30 minut. A to se hodně "couráme". A IKEA? Nevím co bych tam dělal tak dlouho. Pokud něco chci koupit, tak i s procházkou po prodejně musím mít vybráno a zaplaceno nejpozději za hodinu. Je to spíš o tom, že ta parkoviště jsou skutečně "odkladištěm" aut šoférů, kteří přijedou odjinud a potřebují auto odstavit.

6
Před 9 měsíci
Ladislav Strnad

Moc Vám to nevěřím.

Nechodím o holi, ale týdenní nákup v Lidlu (3 až 4 tisíce korun), přesto, že mám rozmyšleno, co chci koupit, a přestože se tam velmi dobře vyznám, mi trvá kolem 60 minut.

Mohl by být skutečně problém, kdyby byly dlouhé fronty u pokladen. Ale nemyslím si, že bych někdy čekala déle než 10 minut.

2
Před 9 měsíci

Teda s paní redaktorkou bych jít nakupovat nechtěl. Jestli ji nestačí 90 minut na Lidl, tak to musí být peklo.

7
Před 9 měsíci

Do IKEI mne už nikdo nedostane. Nedá se odejít, pokud se celá neprojde. Není úniku.

I Lidl mne už nechává lhostejným. Jeho ceny neodpovídají kvalitě.

Kde však bere policie čas a policisty na hlídání nákupních parkovišť je pro mne záhada.

Zřejmě jde pro policií sjednaný finační příspěvek výběrem pokut na posílení státního rozpočtu.

Jsou to takoví výběrčí, jak z Pyšné princezny.

I Penny má své práskače. Jakmile si někdo postaví na chvilku auto na označenou nástupní plochu pro hasiče, proto, že není už volné místo k zaparkování, zavolají policajty.

Inu pokrok se nezaství.

4
Před 9 měsíci

Nevím co bych tam dělal déle jak pět hodin, nakoupím a jedu. Procházím se a užívám si raději v přírodě než někde mezi regály.

9
Před 9 měsíci

Jak to ,že policie hlídá soukromá parkoviště? To za to dostává zaplaceno?

10
Před 9 měsíci
Rudolf Krásenský

Nehlídá, je volána pouze tehdy, když tam auto stojí většinou déle jak 24h

3
Před 9 měsíci

U lidlu parkuji lidi kteří bydlí třeba v paneláku. Takže parkoviště poloprazdny i v noci. Vykopal al bych je do analu všechny.

1
Před 9 měsíci

No tak tam nemusím !

8
Před 9 měsíci

Nechodila a ani chodit nebudu a svět se nezboří

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt