MeinGott.... Za devadesát minut musí být nakoupeno i s rychlým občerstvením, nebo odpočinkovou kávou. Do Lídlu sice nechodím, nakupuji v Kauflandu střední velikosti. Desetidenní nákup za cca 3000 korun pořídíme i s manželkou, která chodí o francouzských holích za 20 - 30 minut. A to se hodně "couráme". A IKEA? Nevím co bych tam dělal tak dlouho. Pokud něco chci koupit, tak i s procházkou po prodejně musím mít vybráno a zaplaceno nejpozději za hodinu. Je to spíš o tom, že ta parkoviště jsou skutečně "odkladištěm" aut šoférů, kteří přijedou odjinud a potřebují auto odstavit.
Moc Vám to nevěřím.
Nechodím o holi, ale týdenní nákup v Lidlu (3 až 4 tisíce korun), přesto, že mám rozmyšleno, co chci koupit, a přestože se tam velmi dobře vyznám, mi trvá kolem 60 minut.
Mohl by být skutečně problém, kdyby byly dlouhé fronty u pokladen. Ale nemyslím si, že bych někdy čekala déle než 10 minut.
Teda s paní redaktorkou bych jít nakupovat nechtěl. Jestli ji nestačí 90 minut na Lidl, tak to musí být peklo.
Do IKEI mne už nikdo nedostane. Nedá se odejít, pokud se celá neprojde. Není úniku.
I Lidl mne už nechává lhostejným. Jeho ceny neodpovídají kvalitě.
Kde však bere policie čas a policisty na hlídání nákupních parkovišť je pro mne záhada.
Zřejmě jde pro policií sjednaný finační příspěvek výběrem pokut na posílení státního rozpočtu.
Jsou to takoví výběrčí, jak z Pyšné princezny.
I Penny má své práskače. Jakmile si někdo postaví na chvilku auto na označenou nástupní plochu pro hasiče, proto, že není už volné místo k zaparkování, zavolají policajty.
Inu pokrok se nezaství.
Nevím co bych tam dělal déle jak pět hodin, nakoupím a jedu. Procházím se a užívám si raději v přírodě než někde mezi regály.
Jak to ,že policie hlídá soukromá parkoviště? To za to dostává zaplaceno?
Nehlídá, je volána pouze tehdy, když tam auto stojí většinou déle jak 24h
U lidlu parkuji lidi kteří bydlí třeba v paneláku. Takže parkoviště poloprazdny i v noci. Vykopal al bych je do analu všechny.
No tak tam nemusím !
Nechodila a ani chodit nebudu a svět se nezboří