1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

"V tu nejvíce nečekanou chvíli a stejně silně, tak jako daný jedinec ublížil vám, se mu vše vrátí..."

Moc se omlouvám, ale to jsou opravdu plané bláboly (jsem ještě slušná). Víme všichni, že v životě jsou potrestáni slušní lidé, zákony jsou proti nim, a těm opačným se daří a užívají si zdraví. 🙁

Nevím, proč bych měla mít chuť se pomstít, takového člověka vymažu ze života a víc mě nezajímá. A pokud mi nebo rodině někdo ublížil (třeba finančně) a prošlo mu to, tak mu nepřeju nic dobrého.

Kdyby "karma" fungovala, vypadá to kolem nás úplně jinak.

10
Před 2 roky

Kdyz by to skutecne bylo tak,jak je to popsane,tak proc se vsichni tolik snazi zastavit Putina a proc se tolik zastavame Ukrajiny? Prece nemuzeme vedet,zda si to Ukrajina prece jen nezaslouzi a pokud ne,tak se to Putinovi preci vrati. A pokud citime zlobu,ale budem delat,ze je vse v poradku,pak jsme falesni a to se nam vrati. Neni lepsi si priznat,co citime,byt uprimni? Alespon k sobe. Podle vlastni zkusenosti me dohnalo pouze moje svedomi,vesmiru bylo sumak,co jsem udelal nebo rekl. A kdo z nas muze vedet,co je nebo neni spravne?

5
Před 1 rokem

Věř a víra Tvá tě uzdraví funguje ve všem. Lidé kteří tomu věřit chtějí, stačí jim jakýkoliv náznak a najdou ho kdekoliv že to tak je. Zrovna dnes bych jeden mohl pojmenovat, já tomu ale říkám shoda náhod. Ti co Karmě věří by ji zrovna dnes pro shodu náhod do úst nevzali protože jde proti nim :)

Před 2 roky

Ja cekam na Karmu jiz nekolik let a kde nic tu nic.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt