Opravdu vypadá jako kdyby byla umělá. Sedí na ni parafráze z Červeného trpaslíka: „Udělej si sám panenku Barbie. S pouhým šroubovákem a tubou lepidla sestavíte za dvě hodinky dokonalou repliku slavné panenky Barbie.“ 🙂
Aniž se chci přít s ostatními diskutujícími, mě se prostě líbí. Podle mně si na těch sociálních sítích i slušně vydělává, takových je mnoho a nechápu, že je to vůbec možné. Ony Rusky a Ukrajinky jsou vůbec velmi krásné, takové jemné bloncky, ovšem kdyby Rusky většinově nebyly takové hajzlice nafrněné a nepříjemné, teď navíc válečné fanynky. To se pak každá krása zkazí. Ráda bych jí viděla ve vyšším věku.
To je zajímavé, co člověk to názor. Líbí ? Jako umělá panna snad? Zdá se vám plná života, jako člověk nevypadá totiž
Krása má být přirozená. Podle mě třeba Libuška Šafránková byla od přírody krásná milá jako panenka a nepotřebovala žádné plastiky diety atd. Tomu já říkám krása. Ale tyto umělé barbínky nemám ráda.
Libuška byla žena, nádherná krásná žena. Tohle je nepovedená hračka, zbytečná
Když jsem viděla její fotku, hned jsem si myslela, že není úplně vpořádku. Ovšem po přečtení článku jsem o tom přesvědčená. Docela by mě zajímalo, kde bere peníze na ty operace, silně pochybuju, že chodí do práce. a všem doktorům ,kteří tyto zrůdy vyrábějí bych sebrala licenci a diplom.
Na některých fotkách vypadá zajímavě, ale bohužel ji čeká smutný osud, tihle lidé posedlí svým vzhledem, velmi často nezvládají stárnutí, které se snaží obelstít dalšími a dalšími plastikami, ty velmi často nedopadnou podle jejich představ. Člověk naopak musí umět přijmout nadcházející věk, ale málo z nich to umí s grácií.
Střevo. Ale možná je to prostě psychická porucha.
To bude mix poruch
S tou si chlap určitě užije. Po tak zdlouhavé, několika hodinové péči o její zevnějšek, aby se jí bál vůbec dotknout a nedej bože od ní chtít uvařit něco k jídlu 😂
A pokud jde o intimnější projevy, bude to s ní jako s tou, o které zpíval Ivan Mládek:
"Je namíchnutá, když někdy řasa je odchlípnutá
Je rozlícená, když rozmazané oční stíny má
Ale nejvíc ji vyvede z míry, když jí
Přímo na drahou rtěnku polibek dám..."
Pro chlapy do postele asi dobrý ale v životě bude asi nepoužitelná. Je celá umělá není to hezký. Vlasy umělý, prsa, nos, odstraněny žebra...
myslím že ani do postele ne
Vypadá o dost líp, než naše "Barbie" a určitě nebude ani tak jednoduchá, ale nevěřím, že si nenechala vyndat pár žeber. Je to její životní styl, přináší jí jistě peníze na soc. sítích, vypadá hodně zvláštně, až mimozemsky. Ale proč ne, jen si nemyslím, že to nepřehání trochu. 😄
Hodina vlasy, hodina makeup, šest hodin cvičení tj. osm hodin.Spát musí taky aspoň pár hodin,kdy má čas na práci, ostatní koníčky a ještě na duchovní rozvoj ????
ví vůbec co to je?