1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ano, pohled k nezaplacení, jednou a dost...!! Kdo platí takovou reklamu na její zvadlé ale dmoucí se vnady ?? Již přepínám, když uvádí své dezinformační zprávy - retušované stejně jako její stálé vnucující nám, foto...!!

20
Před 2 roky

A co ten plastikovej a umělej úsměv ? Již několik let kvůli ní nekoukáme na bulvární zprávy na bulváru TV Nova.

Jurinová to řekla dobře : blbá jak putštok 🙂

8
Před 2 roky

Na můj vkus je příliš taková umělá a zbytečně načančana a nějak mohutná. Ale chápu že každý máme jiný vkus. Já kdybych měl vybírat z této sorry dám tak bych se určitě otáčel za Danielou Pisarovicovou. Ale v globále neobdivuju dámy které poplacate po zadečku a odpadne jim fasáda z obličeje. Nejkrásnější díla stvořila sama příroda a ne barvičky omítka řasy jak vějíře atd atd.

14

Opravdu to máte paní hlasatelko ve vašem věku zapotřebí , neustále se " prsit " do fotoobjektivů ? Chováte se jako šestnáctileté pubertální děvče ! K dokonalosti pěkné postavy máte daleko a věřte, bude to rok od roku horší a horší. Hlavně, že národ ví , kolikrát jste ročně u moře či na horách. Z toho opravdu národ nebude spát !! Podejte si ruce s Hanychovou !

19
Před 2 roky

Pokusím se to napsat slušněji, protože můj příspěvek byl smazán. Tato vyhaslá hvězda nikoho nezajímá! Ani kam si jezdí na dovolenou, ani jak vypadá! My tady nevíme jak vyžijeme s rodinami a ona se ukazuje! Koho to zajímá? Dělá ze sebe celebritu a přitom je dutá jak bambus.

11
Před 2 roky
Sona Polednikova

Zajímá tě ! Dychtivě to čteš, abys ji mohla poplít...

Před 2 roky

Nic proti ní nemám, ale proč pořád ten falešný úsměv a cenění zubů? Není to už trpné? Zdá se mě, že to není přirozený úsměv. Ale asi je taková doba, že přirozenosti ubývá a falše přibývá.

13
Před 2 roky
Josef Toman

moje slova,také přepínám když hlásí zprávy na Nově,vadí mě její pisklavý hlas a celkově její umělý obličej. Nova by měla nasadit novou tvář

11
Před 2 roky

Myslím si,že už fotky daně sem jsou vyretusovane,kdyby tuto osobu člověk potká v životě by ji nepoznal make UP a vrásky a stáří.dejte sem už něco nového nejenom okruh 10lidi

6
Před 2 roky
Jiří Šimon

No vidíš, ty to ani neumíš dobře napsat. Nejlepší ten make UP...😁

Před 2 roky

Nooo na mě moc velká pusa 🤣ten úsměv je zbytečně sladkej myslím že když ty kozy vypustí tak to bude asi taky slabší😝možná ten zadek no…

9
Před 2 roky

ježiši....pořád Borhyová 🙂 🙂 pusu má velikou od ucha k uchu !!!! je spousta daleko krásnějších obyčejných ženských !!!! tohle je umělotina, už jen se člověk na ní podívá !!!! Jak se nepíše Hynychová + Soukup , tak nastupuje Borhyová !!!! To není nic lepšího psát ???!!!

2
Před 2 roky

Je tlustá když sundá podprsenku má mezi kozama pupík břicho jak strejda co pije 10 piv denně ,stehna jak brankář v hokeji s chráničema, asi by tu retuš potřebovala a kdo že jsou ti její fanouškové

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt