1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tak já kdybych se zamýšlel nad svými sny,tak jsem dávno v blázinci kolikrát se snažím naopak rychle zapomenout,protože to by nevymyslel nejlepší režisér na světě. Jeden čas jsem si to psal ale psaní mně moc nebaví,kdyby to člo s té hlavy nějak nahrát,to by byl opravdu trhák kolikrát.

3

Celá léta se budím ve 4 hodiny, jdu na toaletu, udělám si čaj nebo kávu normální snídani a jdu do postele a čtu. někdy na chvilku zdřímnu ale vždy jsem nejpozději 7 hodin dostatečně odpočinutá Někdy jídlo - si udělám později.. Jím pouze 3 x denně. Snídaně tímto způsobem je nepravidelná s dostatkem času a i vydatná, oběd v 11 hodin a večeře mezi 5 a 6 hodinou odpolední. Mám ráda zeleninu i maso ale také luštěniny. Vlastně sním skoro všechno jenom ne uzeninu a konservy. Mám ráda polévky i omáčky bez smetany. I při málo spánku se cítím fit i když jsem již stará. Marie

4
Před 2 roky

Ten pisatel tohozo článku se asi zbláznil já celej život vstávám do fabriky ve 03:45 abych gyl v 06:00na pracovišti a představte si že v tom žádnou nnepřirozenost nevidím .to jenom pisálek se vzbudí po nočním tahu v 11:30a pak vyplodí takovej blábol !!!

7

Ano, zcela jasně člověka v tu hodinu budí duch. Jeden konkrétní: duch Cát. :-)

45
Před 2 roky

Ne ne jde jen o čůrání

24
Před 2 roky
Bohumila Majerová

Chodím spát kolem půlnoci a můj močový měchýř má kapacitu na 3-4 hodiny. To je ten magický význam. :-)

31
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

S tím souhlasím. Já ne a ne zabrat mezi 06:00 - 14:30 - nechápu to 🙁. A to jsem v práci na pracovišti úplně sám 🙂 .

8
Před 2 roky

dobre caklej clanek, teda

16
Před 2 roky

Prej magickaá hodina!!! V tu dobu probíhá v kravínech ranní dojení mléka !!! Taky pekaři už mají napilno, aby v šest ráno bylo čerstvě napečeno. Tak kožná, žepo babickách nám v genech jestě něco zbylo... 😜

6
Před 2 roky

Kam na ty bláboly Zuzana Žáková chodí ? Tuší, že pojem "tradiční čínská medicína" zavedli čínští komunisté, když vyvraždili velkou část svých lékařů.

19
Před 2 roky

Možná prostě dotyčná vypila před spaním svůj "šláftruňk" a chtělo se jí "na malou". A vida, ona je to magie!

Aneb, jak tady někdo napsal: Kam na ty bláboly...

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt