Kdysi jsem měl zdravotní problém a jako řešení se nabízela jedna léčivka .Nikde v okolí nerostla a tak jsem ji hledal v Českém středohoří.Bez výsledku.Když jsem to vzdal,tak se mi zdálo kde rostlinku najít.Nevěnoval jsem tomu pozornost,ale sen se opakoval ještě dvakrát.Zajel jsem na to místo,a rostlinky tam byly a bylo jich dost.Od té doby vím,že sny nám mohou mnohé objasnit.
Vyšší síla v pět ráno? Já myslel, že hloupost rozkvétá, jako kytky, jenom na jaře. A přitom je léto v plném proudu.
Pozor, tento článek je pouze drobný dodatek. Nezapomeňte si přečíst hlavní dílo s podobnými myšlenkami, Malleus maleficarum - neboli kladivo na čarodějnice. Tam můžete "vyšší síly" prostudovat podrobně 🙂
Tak jsem byla zvědavá co se dozvím, ale nic moc. probouzím se každý den přobližně o půl čtvrté a tak tři hodiny nespím, honí se mi pak hlavou kde co. Když se někdy povede spát déle je to svátek. Tak nějak jsem se stím smířila....trvá to už asi dvacet let.
o některých autorech , některých článků si myslím svoje, ale tohle je opravdu mozkoví masakr.
A ten pravopis! To je taky síla.
Ja teda sa tiež budím pravidelne medzi 3-4. No pochybujem o 👻 . To bude tým, že vstávám do práce
Mám to tak též. Když vstávám do práce, budím se. Když mám volno spím.
Budím se každou noc ve tři. A ta duchovní síla, která mě k tomu nutí se jmenuje toaleta.
To je pravda pravdoucí. Jen ta vyšší síla se u mne kolem čtvrté ranní jmenuje kočka...
Tak tuhle vyší moc máme taky a v takovou nekřesťanskou hodinu chce jíst.
No, když vstáváte ve 4 ráno, aby se člověk probral, protože mu jede v 5 autobus a v 6 musí být v práci, tak to fakt nemá magický význam. Tím pádem se v tuhle dobu většinou budí i o víkendech a dovolené, protože je tak naučený.
Aneb článek z 6.10.2021. Je třeba uvažovat jaký blábol jste tady ještě nevyplodili Odkaz
Pan Werich kdysi řekl věcem, kterým nerozumím neodsuzuji! a tohle je možná jedna z dalších věcí pro zamyšlení. Moudrosti pana Werich jsou i po letech velmi výstižné a hluboké. Toho naši současní politikové totálně ignorují a neznají a to je moc smutné 🙁